Sport

CSM București își face Dream Team pentru Final Four! Transferă o vedetă din naționala Rusiei. Exclusiv

După un sezon dezamăgitor în care a ratat titlul și calificarea în Final Four, CSM București caută să se întărească. Din informațiile FANATIK, o jucătoare din naționala Rusiei este aproape de a deveni ”tigroaică”.
30.06.2022 | 12:05
CSM Bucuresti isi face Dream Team pentru Final Four Transfera o vedeta din nationala Rusiei Exclusiv
După un sezon dezamăgitor în care a ratat titlul și calificarea în Final Four, CSM București caută să se întărească. Din informațiile FANATIK, o jucătoare din naționala Rusiei este aproape de a deveni ”tigroaică”. Sursă foto: cityreporter.ru
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a confirmat până acum transferurile Crinei Pintea și a lui Grace Zaadi, iar anunțul privind aducerea Laurei Glauser este iminent.

O jucătoare din naționala Rusiei, aproape de un transfer la CSM București

CSM București s-a despărțit de nu mai puțin de 10 jucătoare în această vară, iar unul dintre posturile descoperite este cel de inter dreapta. Pentru a acoperi golul, se negociază intens cu o jucătoare din echipa națională a Rusiei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că cea care ar urma să vină în locul Barbarei Lazovic este Valeria Maslova, de la ȚSKA Moscova. Rusoaica de 21 de ani a lucrat în sezonul precedent cu Florentin Pera la vicecampioana Rusiei și este o jucătoare foarte bine cotată pe piață.

Prima variantă pentru CSM București pentru postul de inter dreapta a fost Anna Viahireva de la Rostov, dar în ciuda salariului uriaș pus pe masă de oficialii vicecampioanei României, 20.000 de euro pe lună, rusoaica pare tentată mai degrabă să accepte oferta venită de la Vipers Kristiansand, câștigătoarea Ligii Campionilor în ultimii doi.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, FANATIK a aflat că CSM București s-a repliat și a intensificat negocierile pentru aducerea Valeriei Maslova, campioană mondială de tineret în 2018. Avantajul este că sportivele de la echipele din Rusia sunt dispuse să accepte transferuri în urma interdicției primite de aceste cluburi din cauza războiului din Ucraina.

Adi Vasile continuă la CSM Bucureşti

CSM Bucureşti va evolua în sezonul viitor din Liga Campionilor, după ce a primit un wild-card din partea forului european. Astfel, România va avea două reprezentante în faza grupelor, ”tigroaicele” mergând alături de campioana Rapid București.

ADVERTISEMENT

Anunțate în exclusivitate de FANATIK, numirile lui Vlad Enăchescu și a Cristinei Vărzaru în conducerea secției de handbal a CSM București au fost confirmate oficial de clubul bucureștean. Enăchescu va fi manager operațional, în timp ce Vărzaru va ocupa funcția de team manager.

Deși rezultate din sezonul precedent au fost mult sub așteptări, antrenorul Adi Vasile, omul responsabil de dezastru, nu a plătit cu postul, și este păstrat în continuare în funcție datorită susținerii politice de care beneficiază.

ADVERTISEMENT

În schimb, Primarul General Nicușor Dan a găsit-o „țap ispășitor” pe Gabriela Szabo, pe care a înlăturat-o din funcția de director general al clubului. Aceasta a fost detașată la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură ”Ioan I. Dalles”.

ADVERTISEMENT