Sport

CSM București își face super echipă pentru sezonul viitor! Cum arată formația după ultimele transferuri

03.03.2021 | 08:48
CSM Bucuresti isi face super echipa pentru sezonul viitor Cum arata formatia dupa ultimele transferuri
CSM București își face super echipă pentru sezonul viitor! Cum arată formația după ultimele transferuri
ADVERTISEMENT

CSM București face spectacol pe piața transferurilor și în viitorul sezon va alinia una dintre cele mai competitive echipe din ultimii ani. Oficialii clubului au primit asigurări că proiectul CSM București rămâne la același nivel de performanță, iar asta se vede prin transferurile parafate. 

Așa cum FANATIK a anunțat, Malin Aune și Emilie Hegh Arntzen au fost transferate de la Vipers Kristiansand. Pivotul Ema Ramusovic a semnat și ea cu CSM București, venind de la Buducnost Podgorica. De asemenea, în poartă, CSM-ul a acontat-o pe Marie Davidsen, care vine de la Thuringer.

ADVERTISEMENT

CSM București, super transferuri pentru sezonul viitor! Cine pleacă de la “tigroaice”

FANATIK a aflat că “tigroaicele” s-au înțeles cu Diana Ilina de la Gloria Bistrița, pe postul de centru, iar Tess Wester și Yvette Broch sunt și ele foarte aproape de a fi transferate de echipa din Capitală.

La capitolul plecări, CSM București se va despărți de mai multe românce. Crina Pintea se va întoarce la Gyor sub comanda lui Ambros Martin, în timp ce Denisa Dedu și Gabriela Perianu negociază cu Rapid. Bianca Bazaliu a semnat cu Buducnost Podgorica, Laura Moisă va părăsi și ea formația din Capitală, fiind în negocieri cu Gloria Bistrița.

ADVERTISEMENT

Cum arată lotul pentru stagiunea viitoare! Sunt acoperite toate posturile

Jelena Grubisic a decis să se retragă din activitate la finalul sezonului. Din actualul lot, în poartă va rămâne doar tânăra Raluca Săndulache, însă odată cu venirile lui Tess Wester și Marie Davidsen, poarta pare asigurată.

Cum ar putea arăta CSM București în sezonul viitor:

  • Portari: Tess Wester, Marie Davidsen, Raluca Săndulache
  • Extreme dreapta: Carmen Martin, Malin Aune
  • Inter dreapta: Barbara Lazovic, Andrea Klikovac
  • Centri: Elizabeth Omoregie, Diana Ilina, Denisa Vâlcan
  • Inter stânga: Cristina Neagu, Emilie Hegh Arntzen, Alexandrina Barbosa, Ștefania Stoica
  • Extreme stânga: Siraba Dembele, Martine Smeets, Diana Fînaru
  • Pivoți: Ema Ramusovic, Yvette Broch
ADVERTISEMENT

Staff-ul “tigroaicelor” va rămâne, cel mai probabil, la fel. Lui Adrian Vasile îi expiră contractul la finalul stagiunii, dar din informațiile noastre există discuții pentru prelungirea înțelegerii și sunt șanse mari ca cele două părți să ajungă la un acord.

Lot puternic, pretenții de Final Four!

Cu un astfel de lot, pretențiile celor de la CSM București sunt de a forma o nouă echipă câștigătoare de Liga Campionilor. “Tigroaicele” luptă pentru gloria europeană și în acest sezon, iar în play-off va fi un duel de vis cu SCM Râmnicu Vâlcea, pentru calificarea în sferturi.

ADVERTISEMENT

Turul are loc în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea pe 6 martie, de la ora 17:00. Returul se va disputa în Sala Polivalentă o săptămână mai târziu. Învingătoarea merge în sferturile de finală unde va juca împotriva învingătoarei din duelul ȚSKA Moscova – Krim Ljubljana.

  • 17.500 de euro câștigă Cristina Neagu, cel mai mare salariu de la CSM București
  • 3.500.000 de euro este bugetul echipei de handbal feminin de la CSM București
ADVERTISEMENT