Sport

CSM București a anunțat transferul lui Kalidiatou Niakaté! “Tigroaicele” au fost la un pas și de o altă mutare de senzație, blocată de Rostov. Exclusiv

CSM București a anunțat transferul franțuzoaicei Kalidiatou Niakaté. FANATIK a aflat că "tigroaicele" au ofertat-o și pe Grace Zaadi, însă Rostov a blocat mutarea.
14.01.2022 | 18:57
CSM Bucuresti a anuntat transferul lui Kalidiatou Niakate Tigroaicele au fost la un pas si de o alta mutare de senzatie blocata de Rostov Exclusiv
Grace Zaadi şi Kalidiatou Niakaté la naţionala Franţei.
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a reuşit transferul lui Kalidiatou Niakate. Interul stânga evoluează în prezent la Brest şi se va alătura lotului “tigroaicelor” din vară, semnând un contract valabil două sezoane.

CSM București a anunțat transferul lui Kalidiatou Niakaté! Campioană mondială, europeană şi olimpică

Handbalista a reuşit în ultimii patru ani să câştige toate trofele majore cu naţionala Franţei. Este campioană mondială (2017), europeană (2018) şi olimpică (2020). În decembrie, a făcut parte din echipa Franţei medaliată cu argint la Mondialul recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Kalidiatou Niakaté a fost cea mai bună jucătoare a celor de la Brest în meciul disputat la Sala Polivalentă cu CSM Bucureşti în această ediţie a Ligii Campionilor. Interul stânga a marcat de 10 ori în victoria franţuzoaicelor cu 30-29.

“Tigroaicele” ofertă tentantă pentru Zaadi! Rostov a blocat transferul

Din informaţiile FANATIK, CSM Bucureşti a mai încercat un transfer spectaculos din lotul Franţei. Este vorba de Grace Zaadi, unul dintre cei mai buni jucători de pe poziţia de centru din lume, care evoluează la Rostov.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti i-a făcut franţuzoaicei o ofertă extrem de tentantă, însă Rostov nu a fost de acord cu mutarea şi echipa din Rusia a blocat mutarea, astfel că Zaadi va continua alături de echipa lui Per Johansson.

Grace Zaadi este una dintre jucătoarele de bază din naţionala Franţei. Handbalista în vârstă de 28 de ani a fost aleasă cel mai bun playmaker de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde franţuzoaicele au câştigat aurul.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti îşi consolidează lotul! Cristina Neagu şi-a prelungit contractul

“Tigroaicele” au făcut mai multe mişcări de consolidare a lotului în această perioadă. Poate cea mai importantă dintre ele este prelungirea contractului Cristinei Neagu, care a semnat pentru încă doi ani, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

La CSM Bucureşti va continua Elisabeth Omoregie, care şi-a prelungit înţelegerea, însă a pierdut-o pe Carmen Martin. Iberica a semnat cu Savehof, începând din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Adi Vasile are un sezon dificil până în acest moment. După prima parte a campionatului, CSM Bucureşti are cinci puncte de recuperat faţă de Rapid, liderul din Liga Florilor.

Sezon dificil pentru “tigroaice”! CSM speră să recupereze în partea secundă

În EHF Champions League, “tigroaicele” sunt pe locul cinci şi speră să recupereze din punctele pierdute în 2021 în meciurile rămase de disputat în faza grupelor. Un loc între primele două îi asigură locul direct în sferturi.

Dar CSM Bucureşti are un program foarte dificil, cu trei meciuri de disputat în Champions League în decurs de o săptămână. Sâmbătă are loc meciul cu Buducnost, iar săptămâna viitoare CSM va evolua cu Brest şi Dortmund.

  • 26 de ani are Kalidiatou Niakate
  • 20.000 de euro pe lună câştigă Cristina Neagu, cea mai bine plătită jucătoare din lume
ADVERTISEMENT