Fotbal international

CSM Bucureşti o zdrobeşte pe Krim în Ligă! Neagu, mesaj pentru Halep

CSM Bucureşti se impune clar în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor, contra celor de la Krim Ljubljana, scor 30-18. Conduse excelent de Cristina Neagu, "tigroaicele" nu le-au lăsat nici o...
08.10.2017 | 00:02
CSM Bucuresti o zdrobeste pe Krim in Liga Neagu mesaj pentru Halep
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti se impune clar în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor, contra celor de la Krim Ljubljana, scor 30-18. Conduse excelent de Cristina Neagu, “tigroaicele” nu le-au lăsat nici o şansă jucătoarelor din Slovenia. Următoarea partidă pe care CSM o joacă în Ligă este pe 11 octombrie, în Polonia, cu Vistal Gdinya. Polonezele au pierdut în prima etapă, în Danemarca, împotriva lui Nyk, scor 21-27.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Final: 30-18. Victorie categorică pentru CSM Bucureşti.

Min. 52: CSM Bucureşti măreşte diferenţa. 28-15.

Min. 48: Super gol marcat de Neagu, este 25-15.

Min. 43: Se păstrează diferenţa de opt goluri. 21-13.

Min. 37. Este 18-10.

Min. 32: Gullden dă primul gol al lui CSM Bucureşti.

Min. 30: Pauză. 15-7.

Min. 29: Gol Niombla pentru 15-7.

Min. 25: Se menţine diferenţa de şapte goluri. Este 14-7.

Min. 20: Senzaţională combinaţie între Gullden şi Neagu! Este 11-4.

Min. 17: Hagman înscrie din nou şi este 9-3! Timeout Krim

Min. 12: Mehmedovic înscrie şi ea. 6-3.

Min 11: Cristina Neagu marchează din nou, după ce Paula Ungureanu reuşise o intervenţie excelentă. 5-3.

Min. 8: CSM face 4-2 după un gol marcat de Cristina Neagu.

Min. 5: Hagman dă primul gol al “tigroaicelor”. 1-2.

Min. 4: Krim are deja 2-0 la Polivalentă.

UPDATE, ora 20:00 / A început meciul.

UPDATE, ora 19:00 / Mai este doar o oră până la startul partidei CSM Bucureşti – Krim Liubliana, prima din actuala ediţie a Ligii Campionilor pentru campioana României. Cristina Neagu este marea speranţă, atât pentru acest meci, cât şi pe întreg parcursul turneului. “Cristina Neagu este liderul incontestabil al echipei şi aşteptăm să ne ajute să câştigăm trofeul. Desigur, spunem asta fără să punem nici un fel de presiune pe jucătoare”, a declarat Gabriela Szabo, conducătoarea clubului CSM  Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Începe Liga Campionilor la handbal. CSM Bucureşti este în acest an una dintre principalele favorite ale competiţiei, echipa bucureşteană având cea mai spetaculoasă campanie de achiziţii din istoria clubului. Cireaşa de pe tort este transferul Cristinei Neagu de la Buducnost la CSM, pentru unul dintre cele mai mari salarii din handbalul feminin. 

CSM Bucuresti – Krim LIVE STREAM Champions League. CSM va începe campania din cea mai importantă competiţie intercluburi, sâmbătă, de la ora 20:00, împotriva lui Krim Ljubljana, meci contând pentru grupa A a competiţiei.Marele pot din Ligă: doar 500.000 de euro

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti este una dintre cele mai bogate cluburi din lume, având un buget anual de 3 milioane de euro. 10% din acest buget reprezintă salariul lui “Messi din handbal”, Neagu având în contract un salariu de 300.000 de euro pe an, dublu faţă de cât încasa la Buducnost. Cea mai bună handbalistă din lume câştigă mai bine decât Denis Alibec, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1. Atacantul Stelei încasează 250.000 de euro.

CSM Bucuresti – Krim LIVE STREAM Champions League. Liga Campionilor din handbal nu ajunge la strălucirea competiţiei din fotbal. Evident, nici banii nu se compară. Câştigătoarea ediţiei feminine a Champions League va încasa aproximativ 500.000 de euro, adică 20% din bugetul anual al clubului. Majoritatea banilor din bugetul echipei sunt din bani publici, primăria Bucureşti fiind principalul sponsor al formaţiei.

ADVERTISEMENT

CSM, a doua favorită a competiţiei

CSM Bucureşti este considerată a doua favorită la câştigarea trofeului de casele de pariuri. Echipa bucureşteană are o cotă de 3,20 pentru câştigarea Champions League. Principala favorită este campioana en-titre, Gyor, are o cotă de 2,64 pentru a-şi apăra trofeul. Unguroaicele au un atu important. Şi în acest an, Final Four-ul se va desfăşura la Budapesta.

Cote la pariuri:

cote

Echipa lui Helle Thomsen face parte din grupa A a competiţiei, alături de Krim, NFH Nyk şi Vystal Gdynia. Bucureştencele sunt marile favorite pentru câştigarea acestei grupe, mai departe mergând primele trei echipe clasate. NFH Nyk şi Vystal Gdynia sunt echipe debutante în competiţia supremă din handbalul feminin inter-cluburi.

Echipă stelară pentru CSM

CSM Bucureşti nu înseamnă doar Cristina Neagu. În această vară la club a venit şi Helle Thomsen, una dintre cele mai bune antrenoare ale lumii. Ea antrenează şi naţionala Olandei, alături de care a obţinut argintul european în 2016 cu Olanda.

CSM Bucuresti – Krim LIVE STREAM Champions League. Lotul formaţiei bucureştene este foarte puternic având jucătoare din elita handbalului mondial pe toate posturile. Bella Gullden, Anastasiya Lobach, Camille Aiglon sau Majda Mehmedovic fiind jucătoare importante.

Lotul echipei CSM BUCUREŞTI: 

Portari: Alina Iordache, Jelena Grubisic, Paula Ungureanu

Extreme stânga: Majda Mehmedovic, Iulia Curea 

Extreme dreapta: Natalie Hagman, Aneta Udriştoiu

Centri: Isabelle Gullden, Gnosiane Niombla

Inter stânga: Cristina Neagu, Sabina Jacobsen, Bianca Bazaliu

Inter dreapta: Amanda Kurtovic, Camille Ayglon 

Pivoţi: Marit Malm Frafjord, Oana Manea, Anastasiya Lobach

3 milioane de euro este bugetul anual al clubului CSM Bucureşti

300.000 de euro este salariul Cristinei Neagu, ce mai mare salariu de sportiv încasat în ţară 

ADVERTISEMENT