Sport

CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 30-28, în etapa 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin. “Tigroaicele”, victorie după ce au fost coduse la 5 goluri

Vezi aici în format LIVE stream CSM Bucureşti - Krim Ljubljana. Meciul este duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, în etapa 1 a Ligii Campionilor.
11.09.2022 | 17:01
CSM Bucuresti  Krim Ljubljana 3028 in etapa 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin Tigroaicele victorie dupa ce au fost coduse la 5 goluri
CSM Bucureşti - Krim Ljubljana Live stream ora 17:00 în etapa 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
11-09-2022
14:10

FINAL. CSM București - Krim Ljubljana 30-28

CSM București a debutat cu dreptul în grupele Ligii Campionilor, scor 30-28, deși a avut un start grei cu Krim Ljubljana. Jucătoarele din Slovenia au avut și cinci goluri avans în prima repriză.

Vezi aici cele mai importante momente

Min. 60: Final de meci. 30-28 pentru CSM București.

Min. 52: CSM continuă repriza excelentă. Are 28-25!

Min. 35: CSM reușește să egaleze, este 20-20.

Min. 30: 17-19 la pauză.

Min. 25: Krim are avantaj consistent, 17-12. Dar pentru “tigroaice” urmează două minute de superioritate numerică.

Min. 16: Cristina Neagu înscrie de la 7 metri, al patrulea gol pentru ea. Este 11-12

Min. 1 – A început meciul.

Meciul CSM Bucureşti – Krim Ljubljana are loc duminică, 11 septembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul primei etape a grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana României a beneficiat din nou de bunăvoinţa EHF,care i-a acordat un wild-card de participare, lucru pe care l-a mai făcut în alte două rânduri. Obiectivul tigroaicelor este participarea la Final Four la Budapesta.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Krim Ljubljana

Jocul CSM Bucureşi – Krim Ljubljana se desfăşoară duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu, denumire primită în urma deciziei Ministrului Sportului, Eduard Novak, pe data de 14 aprilie anul acesta, o alegere inspirată pentru a cinsti unul dintre cei mai mari handbalişti din istoria României.

ADVERTISEMENT

Cum este vorba de primul meci al tigroaicelor în ediţia 2022-2023 a Ligii Campionilor la handbal feminin este de aşteptat, mai ales că s-au terminat şi concediile şi vacanţele, ca în tribune să fie destul de mulţi spectatori, cel puţin 4000, pentru a vedea la lucru noua echipă a CSM-ului, care a adus jucătoare de valoare mondială în vară.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Krim Ljubljana

Partida CSM Bucureşti – Krim Ljubljana se joacă duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din capitală, în etapa 1 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmis în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a efectuat în vară o mulţime de achiziţii care fac din formaţia pregătită de Adi Vasile una dintre candidatele certe la un loc în Final Four. Cea mai mare lovitură a fost aducerea lui Grace Zaadi, multiplă campioană europeană, mondială, olimpică în naţionala Franţei, dar şi sosirile portarilor Glauser şi Eriksson, a extremei Marina Sudakova sau a interului Niakate fac  din CSM o echipă extrem de solidă în toate compartimentele.

Cine este Krim Ljubljana, adversara lui CSM Bucureşti în etapa 1 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Krim Ljubljana este cea mai puternică echipă din istoria handbalului feminin din Slovenia. Acum a început ediţia cu numărul 30 a Ligii Campionilor iar Krim Ljubljana este prezentă pentru a 28-a oară. De 27 de ore a ieşit campioana Sloveniei, de tot atâtea ori a luat Cupa iar în anii 2001 şi 2003 câştiga Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în ultimii ani performanţele nu au mai existat, din motive financiare clubul nemaiputând aduce nume de top, echipa pregătită de Dragan Adzic rămâne periculoasă. Mai ales că din vară a ajuns la Ljubljana Barbara Lazovic, fostul inter al CSM-ului, iar în poartă se află brazilianca Barbara Arenhart, unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume. Extrema dreaptă Radicevic a trecut şi ea pe la CSM Bucureşti. Franţuzoaica Alison Pineau la coordonare şi mai ales neaşteptata alegere a unei vedete de la ŢSKA Moscova, Daria Dmitrieva, de a juca pentru Krim arată un adversar deloc facil pentru fetelev noastre.

Cote la pariuri la jocul CSM Bucureşti – Krim Ljubljana

Pentru casele de pariuri CSM Bucureşti pare a fi un punct fix în categoria soliştilor. Cota la victorie pentru echipa lui Adi Vasile este de 1,25, un egal ajunge la cota 12;00 iar un rezultat favorabil campioanei Sloveniei are cotă 4,25. Un număr de goluri marcate peste 52,5 ajunge la cota de 1,80.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe bucureştencele domină copios, reuşind şase victorii. Krim a îmvins o singură dată, în 2019, la un gol diferenţă, pe teren propriu, 23-22 dar ultimul meci, jucat în Sala Polivalentă din capitală s-a terminat nedecis, singurul egal dintre ele, 20-20.

 

 

ADVERTISEMENT