ADVERTISEMENT
Sport

CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 22-22, în Liga Campionilor la handbal feminin. Egalul ne menține pe primul loc

Autor: Sorin Dumitrescu | 14.11.2020 | 17:00
CSM Bucureşti - Krim Ljubljana 22-22, în Liga Campionilor la handbal feminin. Egalul ne menține pe primul loc
CSM Bucureşti-Krim Ljubljana

CSM Bucureşti a remizar 22-22 contra celor de la Krim Ljubljana şi se menţine pe prima poziţie în grupă. Cristina Neagu nu a evoluat niciun minut, purtând un bandaj la genunchiul drept pe întreaga durată a partidei. De asemenea, Alexandrina Barbosa s-a accidentat în primul minut şi va rata toate meciurile până la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Meciul CSM Bucureşti – Krim Ljubljana are loc sâmbătă, 14 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Fetele pregătite de Adi Vasile ocupă locul 1, cu 10 puncte din şase jocuri, Krim Ljubljana este penultima, cu doar 3 puncte.

Clasamentul este însă destul de irelevant, pentru că pandemia de coronavirus a făcut ravagii şi a dus la amânarea multor partide. Bucureştencele au un singur meci amânat, cel cu Rostov pe Don de acasă din etapa a treia, dar sunt formaţii care au jucat chiar şi numai patru meciuri, cum este cea care a adus singurul nostru eşec, Kristiansand din Norvegia.

CSM şi Krim Ljublajna s-au întâlnit chiar săptămâna trecută, pe terenul formaţiei slovene. A câştigat vicecampioana României cu scorul de 25-23, în condiţiile în care Cristina Neagu a apărut doar pentru câteva minute şi în rest a stat pe bancă.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 22-22 VEZI VIDEO

Min. 60: „Tigroaicele“ au profitat de o eliminare de două minute în tabăra oaspete şi au reuşit să egaleze după ce au fost conduse cu două goluri. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 22-22.

Min. 55: Adrian Vasile a riscat şi a jucat fără portar, deşi nu exista nicio eliminare. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 20-20.

Min. 50: Echipa oaspete trece pentru prima dată la conducere. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 18-19.

ADVERTISEMENT

Min. 45: Slovenele au revenit de la 16-13 şi egalat. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 16-16.

Min. 40: Bucureştencele conduc jocul, dar nu reuşesc să se deprindă, deşi au condus cu trei goluri avans. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 16-15.

ADVERTISEMENT

Min. 35: Cele două formaţii merg cap la cap. Fără Neagu şi Barbosa, CSM suferă pe centru. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 14-13.

Min. 31: Primul atac aparţine formaţiei din Slovenia. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 12-11.

ADVERTISEMENT

Min. 30: „Tigroaicele“ intră cu avantaj minim la pauză, după ce au ratat şansa de a se desprinde la 3 goluri. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 12-11.

Min. 25: Cristina Neagu nu a jucat niciun minut. Adrian Vasile a cerut time-out. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 11-10.

Min. 20: Krim a cerut primul time-out. Se ratează la ambele porţi. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 8-7.

ADVERTISEMENT

Min. 15: Niciuna dintre formaţii nu reuşeşte să se desprindă. Se marchează alternativ la cele două porţi. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 7-7.

Min. 10: Bucureştencele s-au desprins pentru moment la 6-4, dar au fost rapid egalate. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 6-6.

Min. 5: Început echilibrat de meci. CSM Bucureşti – Krim Ljubljana 3-3.

Min. 1: A început partida. Barbosa s-a accidentat grav în primul minut de joc.

UPDATE 17:55 / Cristina Neagu are nu a jucat niciun minut în prima repriză. Superstarul CSM-ului se află pe foaia de joc, dar este puţin probabil să intre în teren, pentru că are un bandaj pe genunchiul drept.


UPDATE 17:02 / Alexandrina Barbosa a suferit o accidentare gravă în chiar primul minut de joc. Scăpată pe un contraatac, handbalista născută la Lisabona a marcat, dar a aterizat greşit, accidentându-se la genunchiul stâng. Ea a fost a fost scoasă pe braţe în afara terenului şi, conform informaţiilor obţinute la faţa locului de FANATIK, va rata partidele echipei sale din acest final de an.

CSM Bucureşti – Krim Ljubljana Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CSM Bucureşti – Krim Ljubljana se joacă sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 17:00, în capitala României, evident fără spectatori şi este transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O puteţi însă urmări şi în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Este clar că echipa noastră este mare favorită în faţa uneia dintre cele mai slabe echipe din grupa de opt, însă jocul trebuie tratat cu toată atenţia şi nu considerat că ar fi câştigat dinainte, pentru că slovenele au furnizat una dintre marile surprize din grupă reuşind să termine la egalitate, 23-23 la Rostov pe Don, cu rusoiacele evitând eşecul cu cinci secunde înainte de final!

Cristina Neagu e refăcută complet

Vestea bună pentru Adi Vasile este că se poate baza pe serviciile Cristinei Neagu şi că are lotul complet, fără accidentări sau cazuri de infectare cu COVID 19. Cu un lot complet forţa de atac a bucureştencelor este incomparabil mai mare decât acum o săptămână.

CSM nici nu a disputat meciul de campionat pe care îl avea programat în compania celor de la CSM Slatina ca urmare a faptului că la gruparea din Olt a apărut un focar de coronavirus, aşa încât s-au efectuat doar antrenamente şi recuperare.

Trei meciuri în opt zile pentru bucureştence

Pentru vicecampioana României urmează o perioadă de foc, în opt zile urtmând a susţine trei meciuri din grupa de Liga Campionilor. Miercuri, 18 noiembrie, este programată restanţa cu Rostov pe Don, una dintre contracandidatele directe la calificarea directă în sferturi de pe primele două poziţii, apoi vine Bietigheim. Trei meciuri în opt zile, toate pe teren propriu.

Antrenorul Adi Vasile spune că este un program încărcat, dar e mulţumit pentru faptul că va putea juca şi restanţa şi nu va intra în 2021 cu nici un meci mai puţin. Pentru bookmakeri CSM Bucureşti este o favorită imensă, cotă 1,10, faţă de 10,50 cât au primit slovenele.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!