Helle Thomsen şi Line Jorgensen, duel cu fosta lor echipă în Liga Campionilor

Gabriel Esanu   
in Sporturi
02/02/2018, 14:26
Helle Thomsen şi Line Jorgensen, duel cu fosta lor echipă în Liga Campionilor GALERIE FOTO

Lidere în grupa 1 principală, “tigroaicele” vor întâlni în deplasare pe FC Midjylland, codaşa grupei, şi nu concep să facă un pas greşit. Foste câştigătoare ale Cupei Cupelor în 2015 cu formaţia nordică, antrenoarea Helle Thomsen şi interul Line Jorgensen se vor întoarce în oraşul în care au scris istorie.

“Ne aşteaptă un meci greu cu Midtjylland, întotdeauna este dificil să joci în Danemarca. Ei au avut suişuri şi coborâşuri în ultima perioadă. Pentru mine va fi un meci special cu Midtjylland. Sunt multe amintiri care mă leagă de această echipă, am petrecut foarte mulţi ani buni acolo. Am câştigat câteva titluri cu Midtjylland (n.r. – în 2013 şi 2015), aşa că mă bucur să am ocazia să mă revăd cu prietenii de acolo. Va fi plăcut din acest punct de vedere pentru mine”, a spus antrenoarea Helle Thomsen.

Daneza de pe banca ”tigroaicelor” a precizat că echipa nu este încă la potenţial maxim: “Am făcut un meci bun cu Gyor, apoi unul mai puţin bun cu CSM Roman. A fost dificil după o partidă grea cum a fost cea cu Győr să facem o deplasare lungă în Liga Naţională. Dar am câştigat la Roman şi asta este ceea ce contează. O luăm pas cu pas şi sigur vom ajunge la nivelul dorit. Am pregătit tactica pentru partida cu Midtjylland, sperăm că va fi bine. Fetele sunt în formă şi pregătite să joace în Champions League. Am înţeles că vom avea şi susţinerea unui grup de suporteri români acolo, aşa că sunt optimistă”.

Şi Line Jorgensen are amintiri frumoase din perioada petrecută la echipa pe care  o va întâlni duminică: “Victoria cu Győr ne-a dat un moral bun, încredere, însă acum urmează un alt meci şi trebuie să ne concentrăm pe acesta. Ştim că trebuie să menţinem acelaşi ritm pentru că şi partida cu FC Midtjylland este una foarte importantă”, a adăugat Line Jorgensen.

Campioanele Europei din 2016 au avut mai multe şedinţe de vizionare video a adversarelor şi fiecare handbalistă şi-a notat cu atenţie în agendă noţiuni tactice cheie. ”Tigroaicele” au venit cu schiţele la antrenamentul de joi seara.

“Mergem cu încredere la Midtjylland, mai ales după ultima partidă din Liga Campionilor. Am câştigat cu Győr şi acum suntem cu moralul sus. Midtjylland este o echipă care se bate foarte mult, noi sperăm însă să ne facem jocul ca de fiecare dată şi să câştigăm. Le-am analizat jocul adversarelor. Danezele unt jucătoare foarte rapide, au stilul nordic, însă noi sperăm să ne facem treaba cât mai bine. Nu contează cine e favorită în acest meci. Ele joacă acasă şi vor fi foarte motivate să câştige. Eu consider că apărarea va conta mult. Echipa care va face mai puţine greşeli va învinge”, a afirmat Aneta Udriştioiu.

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.