Video. Campioanele de la CSM Bucureşti, mesaje de Ziua Naţională!

Andrei Trifan    Gabriel Esanu   
în Sporturi
01/12/2017, 17:24
Video. Campioanele de la CSM Bucureşti, mesaje de Ziua Naţională!

Înainte de finalul anului competiţional la echipele de club, handbalistele de la CSM Bucureşti s-au gândit să-şi ia rămas bun de la fani într-un mod special. Deşi majoritatea au plecat la Campionatul Mondial, “reginele Europei” din 2016 au vrut să trimită mesaje tututor românilor şi au făcut o înregistrare specială.

În frunte cu handbalista cea mai bună a lumii, Cristina Neagu, handbalistele s-au întrecut în urări care de care mai încărcate de patriotism.  Nici jucătoarele din strinătate nu au făcut notă discordantă. Bella Gullden, Jelena Grubisic şi celelalte “strainiere” au învătaţ deja cuvinte în limba română şi au dorit neapărat să demonstreze că sunt ataşate de naţiunea care le-a “adoptat”.

Helle Thomsen (antrenor CSM) – “Fiţi mereu mândri că sunteţi români! La multi ani, România!”

Adrian Vasile  – (antrenor secund CSM ) – “La 99 de ani de la unire, la mulţi ani români! La mulţi ani, România! Vă mulţumim celor care ne susţineţi, vă aşteptăm în 2018 alături de noi! Vrem să vă facem, mândri!”

Cristina Neagu – “Oriunde te-ai afla în lume, nicăieri nu-i ca acasă. Familia, prietenii, mâncarea românescă sunt elemente care te vor face de fiecare dată să vrei să te întorci în ţara ta! La mulţi ani dragi fani CSM! La mulţi ani, România!”

Bella Gullden – “Iubesc România, iubesc românii. Să fiţi frumoşi şi sănătoşi! Susţineţi CSM Bucureşti! Azi sunt româncă!”

Iulia Curea – “Astăzi se implinesc 99 de ani de la Marea Unirea! Respectă-ţi poporul, istoria, ţara! La mulţi ani, România!” J

Jelena Grubisic – “Îmi place România, îmi plac românii, mă bucur că joc la o echipă românească! Susţineţi CSM Bucureşti. Azi sunt şi eu româncă! La mulţi ani, România!”

Oana Manea – “Români, astăzi este ziua noastră! Haideţi să fim mai buni! Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Schimbarea începe prin sport. Veniţi să ne susţineţi la meciuri, fiţi mândri de noi! La mulţi ani, România!”

Paula Ungureanu – “A fi patriot nu e un merit, e o datorie, un motiv în plus de a rămâne acasă şi a demonstra că pot face ceva bun pentru ţara mea! La mulţi ani, România!”

Închide ×