ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Johansson visează la titlu: “Avem o echipă mai bună în acest sezon”

Per Johansson a vorbit la finalul partidei dintre CSM Bucureşti şi Metz din sferturile de finală şi nu a ezitat să-şi laude jucătoarele.
Autor: Tibi Demeter | 06.04.2018 | 22:31
Johansson visează la titlu:

Antrenorul suedez s-a întors pe banca celor de la CSM Bucureşti şi a reuşit să revitalizeze formaţia din capitală şi să o ducă aproape în Final Four după doar un meci disputat în sferturile de finală. 

ADVERTISEMENT

“Secretul constă în faptul că am început să jucăm ca o echipă. Am transmis lucruri simple şi am reuşit să jucăm un handbal excelent.  Până acum nu au arătat această energie şi nu au jucat precum o echipă. Am corectat câte puţin şi lucrurile au mers excelent. În echipa mea nu există vedete, există o echipă şi asta e important. ‘”, a explicat Johansson.

CSM Bucureşti – Metz 34-21. Johansson a lăudat lotul lui CSM

“Este o diferenţă mare, avem timp puţin să pregătim meciul, dar noi vom încerca să fim la fel de buni. Acum le avem pe Cristina, pe Amanda şi per total cred că este o echipă mai bună faţă de anul trecut, deoarece se pot completa în momentul în care ceva nu funcţionează”, a declarat noul antrenor lui CSM Bucureşti.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!