Cele mai citite

Gullden, ultimul meci în Polivalentă la CSM: “Am avut lacrimi în ochi”

Isabelle Gullden şi Iulia Curea au vorbit la finalul meciului cu Metz din Liga Campionilor la handbal feminin.
Autori: Andrei Trifan, Tibi Demeter | 06.04.2018 | 22:42
Gullden, ultimul meci în Polivalentă la CSM:

Isabelle Gullden a jucat pentru ultima dată în tricoul lui CSM Bucureşti în Sala Polivalentă din capitală, în Liga Campionilor, şi nu a ezitat la finalul meciului să recunoască că a avut lacrimi în ochi la finalul unei dispute în care fanii i-au pregătit un banner special.

“Am făcut un meci excelent. Am avut foarte multă energie şi cred că ne-am descurcat excelent. În astfel de meciuri poţi să pierzi sau să câştigi, dar acum avem un avantaj mare pentru retur. Am vrut să mă bucur de această atmosfera din sală pentru că este ultimul meci pentru mine în Liga Campionilor aici. Au fost lacrimi în ochii mei pentru că sunt trei ani de când joc aici şi am avut parte de o primire incredibilă. Acum mă simt foarte bine pentru că am semnat, sunt mai relaxată şi am avut un sentimente aparte pentru că a fost ultimul meci în Polivalentă în Liga Campionilor.”, a spus Gullden.

CSM Bucureşti – Metz 34-21. Iulia Curea, încrezătoare înainte de Final 4

“La scorul ăsta zic că suntem calificate, dar mergem acolo să câştigăm. A fost un meci de excepţie, dar v-am spus despre spiritul de luptă, despre energie, nu am antrenat nimic special, doar această energie pozitivă. Nu are rost să vorbim despre trecut, vrem să privim înainte. Aşa se întâmplă când vine un antrenor nou, uiţi ce a fost înainte. El ne-a oferit o energie pozitivă şi cred că asta a făcut diferenţa. “, a declarat Iulia Curea la finalul meciului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!