Cele mai citite

Presa franceză după meciul cu CSM! “Corecţie la Bucureşti”

CSM Bucureşti - Metz 34-21 s-a jucat în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Cum a reacţionat presa din Franţa.
07.04.2018 | 10:18
Presa franceză după meciul cu CSM!

CSM Bucureşti a învins-o fără drept de apel pe Metz, scor 34-21, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României este mare favorită să se califice în Final Four-ul organizat la Budapesta. Francezii de la L’Equipe le-au lăudat pe Cristina Neague şi Isabelle Gullden.

Bucureştiul i-a aplicat o corecţie lui Metz, iar şansele de calificare în Final Four sunt compromise. Metz a visat la Final Four-ul Ligii Campionilor. Deşi calificarea este încă posibilă din punct de vedere matematic, au fost brutal trezite la realitate vineri seară. Au suferit o înfrângere dură la Bucureşti, în sferturile de finală. Metz a fost eliminată în aceeaşi fază a competiţiei şi anul trecut. Cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu, a marcat zece goluri din 12 încercări, iar Isabelle Gullden a fost perfectă, şapte din şapte. Pentru Metz, Ana Gros a înscris nouă goluri din 12 tentative, care au fost insuficiente, din păcate”, au scris jurnaliştii de la L’Equipe.

Critici după CSM Bucureşti – Metz 34-21

Corecţie la Bucureşti pentru Metz, care a trăit un veritabil coşmar. Echipa noastră a ratat total turul sferturilor Ligii Campionilor. Înfrângerea clară lasă şanse foarte mici de calificare înaintea returului de pe teren propriu”, au notat şi cei de la republicain-lorrain.fr.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri