Sport

Video. CSM Bucureşti a demolat Metz! Pas uriaş spre Final Four

CSM Bucureşti a făcut spectacol în partida cu Metz din Liga Campionilor şi este ca şi calificată în Final 4 de la Budapesta.
06.04.2018 | 20:29
Video CSM Bucuresti a demolat Metz Pas urias spre Final Four

UPDATE, MIN 60: CSM Bucureşti a câştigat, 34-21, duelul cu Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi este cu un pas în Final 4 competiţiei. Handbalistele antrenate de Per Johansson au făcut un meci excelent şi doar o minune poate face ca Metz să întoarcă scorul.


UPDATE, MIN 55:  31-19. Oaspetele au redus din diferenţă

UPDATE, MIN 50:  30-17.  Mehmedovic înscrie din extremă.

UPDATE, MIN 45:  26-16. Ana Gross înscrie de la 7 metri.

UPDATE, MIN 40: Metz nu a reuşit să marcheze în repriza secundă, 24-13.

UPDATE, min 37: CSM Bucureşti are un avantaj de 10 goluri, 23-13.

UPDATE, MIN 30: Pauză! CSM Bucureşti conduce cu 19-13 la finalul primei reprize.

 

UPDATE, MIN 25: 15-11. Niombla o duce pe CSM la patru goluri

UPDATE, MIN 20: 11-10. Per Johanssoon a cerut time out

UPDATE, MIN 15: 9-7. Franţuzoaicele au început să joace excelent în ofensivă.

UPDATE, MIN 10:  7-4. Neagu şi Gullden în mare formă.

UPDATE,  MIN 5:  CSM Bucureşti a început excelent şi conduce cu 4-2. 

UPDATE, ora 20:28Sala Polivalentă este arhiplină cu doar câteva secunde înainte primului fluier al partidei. Fanii s-au pregătit cu tobe şi vuvuzele pentru a crea o atmosferă incendiară în duelul cu Metz.

UPDATE, ora 20:25/ Valeriu Argăseală şi-a făcut apariţia în Sala Polivalentă  pentru a spriji CSM Bucureşti în duelul cu Metz.

UPDATE, ora 19:50/ Jucătoarele celor două formaţii au ieşit la încălzire, în timp ce fanii au început să umple Sala Polivaleentă din capitală. 

UPDATE, ora 19:10/ Partida dintre CSM Bucureşti şi Metz aduce în faţa publicului din Sala Polivalentă nu mai puţin de 10 campioane mondiale. Formaţia din capitală punctează la acest capitol prin Marit Frafjord, Amanda Kurtovic şi franţuzoaicele Camille Ayglon şi Gnosiane Niombla, în timp ce la Metz vor evolua  Beatrice Edwinge, Laura Flippes, Manon Houette, Orlane Kanor, Laurisa Landre, Grace Zaadi, toate fiind în lotul naţionalei Franţei la Mondialul din 2017.


CSM Bucuresti – Metz LIVE STREAM Liga Campionilor. CSM Bucureşti – Metz este cel mai important meci al sezonului pentru campioana României. Jucătoarele antrenate de Per Johansson joacă vineri manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin. Tehnicianul suedez a declarat că formaţia din Franţa este una previzibilă, dar care poate surprinde. VEZI AICI MECIUL ONLINE.

CSM Bucuresti – Metz LIVE STREAM Liga Campionilor. Vom înfrunta o echipă puternică din Franţa, Metz. Puterea lor constă în faptul că sunt foarte bine organizate, disciplinate. Sunt puternice ca şi echipă. Cred că vor juca exact aşa cum am anticipat noi în pregătirea meciului. Nu sunt imprevizibile, din contră. Sunt previzibile, dar formează o echipă puternică. Sunt în aceeaşi situaţie ca anul trecut. Am venit foarte târziu, am avut puţin timp la dispoziţie pentru pregătire. Diferenţa a fost că acum am avut două meciuri în Cupă şi asta a fost bine pentru mine şi pentru fete. Nu mă îngrijorează faptul că am avut puţin timp la dispoziţie, pentru că mă descurc bine în astfel de situaţii, dar nu pot face minuni într-o săptămână”, a declarat antrenorul lui CSM Bucureşti.

CSM Bucuresti – Metz LIVE STREAM Liga Campionilor. “Tigroaicele”, două calificări consecutive în Final Four

CSM Bucuresti – Metz LIVE STREAM Liga Campionilor. Campioana României are ca obiectiv calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, care se va disputa la Budapesta. Campioana României a câştigat competiţia în sezonul 2015-16, în timp ce anul trecut a învins-o pe Buducnost în finala mică, scor 26-20.