Sport

CSM București-Metz, Live în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. 32-27. Româncele obţin prima victorie în grupă. Neagu a fost fanatstică!

02.02.2020 | 17:00
CSM BucurestiMetz Live in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin 3227 Romancele obtin prima victorie in grupa Neagu a fost fanatstica
ADVERTISEMENT

Meciul CSM București – Metz are loc duminică, 2 februarie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul celei de-a doua etape a grupei principale 1 din Liga Campionilor la handbal feminin. Este un meci cu spatele la zid pentru vicecampioana României, care se află pe ultimul loc, cu doar 3 puncte și întâlnește liderul neînvins al grupei, cu  8 puncte.


UPDATE, ora 17.00. Final de meci. CSM Bucureşti obţine prima victorie în grupa din Champions League, chiar în faţa liderului, Metz. Româncele mai au disputat cinci partide şi au deja la acztiv trei înfrângeri şi un egal, aşa că ar cam trebui să câştige tot pentru a avea şanse mai mari în faza următoare. 14 goluri a înscris Cristina Neagu!

ADVERTISEMENT


UPDATE, min. 30. A început repriza a doua. Româncele se distanţează în sfârşit: trei goluri diferenţă, 17.14!  E al 10-lea gol al Cristinei Neagu în acest meci!


UPDATE, min. 20. CSM conduce cu 9-8. Sunt probleme pe centrul apărării noastre, româncele nu pot contra jocul cu pivotul al franţuzoaicelor.

ADVERTISEMENT

UPDATE, min 8. Scorul este 4-4. Se merge cap la cap în primele minute, nicio echipă nu se distanţează.


CSM București – Metz Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

Partida CSM București – Metz se joacă duminică, 2 februarie, de la ora 15:30, în Sala Polivalentă și este televizat în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Aveți și posibilitatea de urmări acest joc în format LIVE VIDEO dacă veți alege varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Metz este la această oră o mare forță în handbalul feminin european și una dintre favorite la câștigarea trofeului. CSM București se află într-o situație delicată, deși a făcut importante investiții vara trecută, când a adus-o de la Gyor pe norvegianca Nora Mork, dar aceasta este indisponibilă până la final de sezon, cu o nouă accidentare gravă la genunchi.

CSM București – Metz. Tigroiacele au pierdut sezonul trecut pe teren propriu, având multe absențe în lot, inclusiv Cristina Neagu

CSM a pierdut la Budapesta, cu Ferencvaros, la zece goluri

CSM București a pierdut primul meci din grupa principală acolo unde obținuse numai victorii până atunci, la Budapesta, cu Ferencvaros și a fost un eșec teribil de dureros, pentru că uguroaicele pur și simplu le-au spulberat pe tigroaice la zece goluri distanță!

ADVERTISEMENT

Va fi foarte greu, dacă nu imposibil, în actuala conjunctură, ca bucureștencele să spere la io victorie care să o readucă în cărți pentru unul dintre primele patru locuri din grupă, care să îi permită calificarea în sferturi de finală.

CSM București – Metz. Tigroaicele vin după un eșec usturător la Budapesta, cu Ferencvaros, la zece goluri

Ce rezultate a făcut CSM cu Metz până acum

CSM a mai jucat cu Metz în ultimele două ediții. În 2018 tigroaicele au devorat adversarul la București, victorie cu 34-21, în sferturi, pierzând apoi cu 27-20 returul, fără a mai avea efect. Sezonul trecut Metz a învins la București cu 31-26 și apoi acasă cu 23-22.

CSM București a intrat în grupa principală cu o singură victorie, acel 24-22 din prima etapă a primei faze pe grupe, în Danemarca, la Esbjerg și cu egalul de acasă cu Rostov pe Don. Ar fi putut avea o situație solidă, dacă nu pierdea la patru goluri returul de la București cu danezele, în Rusia cedând la mare luptă, la un singur gol, în fața unei echipe, pregătite de fostul selecționer al României, Ambros Martin, extrem de puternică.

CSM București – Metz a fost 34-21 în urmă cu două sezoane, cu o Cristina Neagu de neoprit

CSM ocupă în prezent ultimul loc în grupa principală 1

Acum va juca până la final în grupa principală două meciuri infernale cu Metz, alte două partide la fel de grele cu norvegiencele de la Vipers Kristiansand, pe care le cunosc bine și returul de acasă cu Ferencvaros.

Va fi foarte greu pentru CSM să prindă locul 4, pe care se află acum Rostov pe Don, pentru că trebuie să elimine din lupta pentru sferturi, în afara lui Ferencvaros, una dintre Esbjerg, Kristiansand sau Rostov, de Metz neputând fi vorba. De aceea vorbim de o misiune extrem de dificilă, cu lotul actual, unde numai Cristina Neagu poate marca de la 9 metri, dar multe vor depinde de acest joc cu Metz, mai ales dacă se va obține un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT