Sport

CSM București nu vrea să plătească operația și salariul Cristinei Neagu! Cine va suporta costurile

18.12.2018 | 18:27
CSM Bucuresti nu vrea sa plateasca operatia si salariul Cristinei Neagu Cine va suporta costurile

Oficialii echipei de handbal feminin CSM București au anunțat că nu vor plăti operația și recuperarea handbalistei Cristina Neagu, accidentată extrem de grav la Campionatul European din Franța. De asemenea, campioana României nu vrea să-i plătească nici salariul sportivei pe perioada inactivității.

”Operația și recuperarea Cristinei Neagu vor fi făcute pe banii Federației Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la națională, iar jucătoarele au asigurări medicale”, a declarat Andrei Luca, președintele secției de handbal a clubului CSM București, pentru Libertatea.

Cristina Neagu se vaită de durere după accidentarea suferită în meciul România - Ungaria
Cristina Neagu se vaită de durere după accidentarea suferită în meciul România – Ungaria

CSM București nu vrea să plătească operația și salariul Cristinei Neagu: ”Suntem interesați de prelungirea contractului”

”CSM București va solicita Federației Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire”, a mai spus oficialul de la CSM București în legătură cu salariul Cristinei Neagu.

Ajunsă la vârsta de 30 de ani, Cristina Neagu este cea mai bine plătită handbalistă din lume, FANATIK aflând că are un salariu lunar de 22.000 de euro. Interul stânga al campioanei României a fost desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, în 2010, 2015 și 2016.

Cristina Neagu va trebui să se opereze, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat de la genunchiul stâng la meciul cu reprezentativa Ungariei din faza grupelor principale de la Campionatul European din Franța. Căpitanul echipei naționale nu va mai putea juca în acest sezon și va trebui să se opereze. Confom medicului clubului CSM București, Florin Oancea, intervenția chirurgicalpă va avea loc abia în 2019, deoarece în acest moment genunchiul este încă umflat. Cristina Neagu este a doua handbalistă de la CSM București care a suferit o accidentare foarte gravă în acest final de an, după interul dreapta din naționala Norvegiei, Amanda Kurtovic.