Sport

CSM București, o nouă lovitură pe piața transferurilor! Superstarul care a semnat cu „tigroaicele”

CSM București a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor după ce a prelungit contractele mai multor handbaliste. „Tigroaicele” au adus un inter dreapta de la Brest.
05.12.2022 | 20:07
CSM Bucuresti o noua lovitura pe piata transferurilor Superstarul care a semnat cu tigroaicele
CSM București a transferat-o pe Monika Kobylinska, interul dreapta al celor de la Brest. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM București se întărește pentru a doua parte a sezonului în Liga Florilor și în Champions League. După ce au prelungit contractele cu Arntzen sau Dindiligan, „tigroaicele” au oficializat primul transfer al sezonului: interul dreapta de la Brest Bretagne Monika Kobylinska.

CSM București a anunțat transferul superstarului Monika Kobylinska

CSM București a anunțat transferul internaționalei poloneze Monika Kobylinska de la Brest care a semnat un contract valabil pe două sezoane.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă mutare a „tigroaicelor” vine după ce, în Liga Campionilor, CSM București s-a impus cu 30-24 în fața celor de la Ferencvaros.

Grație succesului cu maghiarele, CSM București a urcat pe locul 2 în grupa A din Champions League la egalitate cu liderul Kristiansand, deținătoarea trofeului EHF Champions League.

ADVERTISEMENT

CSM București, lovitură pe piața transferurilor. Monika Kobylinska, noua „tigroaică” din lotul lui Adi Vasile

„Sunt foarte fericită că voi face parte din acest club cu o foarte mare istorie în spate, ambiții mari, o echipă foarte bună și suporteri incredibili.

Abia aștept să ne cunoaștem mai bine atât în teren, cât și în afara lui. Hai, CSM!”, a declarat Monika Kobylinska, noua jucătoare de top a CSM-ului.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 27 de ani, interul dreapta polonez a mai evoluat în campionatele Poloniei, Germaniei și Franței și este căpitanul echipei naționale a Poloniei cu care a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din 2015.

Cine este Monika Kobylinska, noul inter dreapta de top al CSM-ului

Monika Kobylinska va rezolva una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat de-a lungul timpului CSM București, prezența unei jucătoare de mână stângă pe postul de inter dreapta.

ADVERTISEMENT

La naționala Poloniei, Monika Kobylinska a înscris peste 250 de goluri și a înregistrat 86 de meciuri. De-a lungul carierei, handbalista poloneză a evoluat pentru Vistal Gdynia, TuS Metzingen și Brest Bretagne.

Interul dreapta are în palmares trofeele din campionatul și Cupa Poloniei, campionatul și Cupa Franței, dar și o finală de Champions League în 2021 cu Brest.

ADVERTISEMENT