Sport

CSM Bucureşti – Odense 40-31, în etapa 11 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele le-au năucit pe daneze și sunt la un pas de sferturi

CSM București a făcut o primă repriză fenomenală cu Odense și s-a impus în cele din urmă fără probleme în fața campioanei din Danemarca, scor 40-31.
14.01.2023 | 20:02
CSM Bucuresti  Odense 4031 in etapa 11 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Tigroaicele leau naucit pe daneze si sunt la un pas de sferturi
CSM Bucureşti - Odense LIVE stream ora 19:00 în etapa 11 din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele vor dubla cu danezele. În tur CSM s-a impus în Danemarca scor 31-27. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
14-01-2023
17:06

CSM București - Odense 40-31

CSM București se impune în fața celor de la Odense, scor 40-31, după un meci spectaculos. Tigroaicele conduc grupa de Liga Campionilor. Iată cum arată clasamentul:

Clasament grupa CSM București: Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament grupa CSM București: Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 60: CSM București – Odense 40-31, scor final. Cristina Neagu a dat 10 goluri.

Min. 55: CSM nu are emoții pe acest final: 37-28

Min. 50: CSM păstrează un avans de opt goluri: 34-26

Min. 45: Odense mai reduce din diferență. 31-23 pentru CSM.

Min. 40: CSM nu le dă șanse danezelor să revină. 

Min. 35: CSM București menține diferența: 26-15

Min. 30: 21-11 la pauză pentru CSM București.

Min. 25: CSM joacă perfect. 17-9.

Min. 20: CSM București conduce cu 14-9.

Min. 15: CSM București face show. 12-7.

Min. 10: Cristina Neagu e în mare formă. 9-6 CSM.

Min. 5: Start echilibrat de meci. 4-4.

Meciul CSM Bucureşti – Odense are loc sâmbătă, 14 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, în etapa 11 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele au un parcurs perfect şi sunt lidere, cu 17 puncte în timp ce danezele ocupă locul 4, cu 14 puncte, dar sunt neînvinse de cinci etape. Cu un nou succes vicecampioana României ar face un pas uriaş spre calificarea directă în sferturile de finală ale competiţiei.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Odense

Întâlnirea CSM Bucureşti – Odense se dispută sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Capitală, în etapa 11 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM merge ceas şi are proiecte foarte ambiţioase pentru viitorul sezon, cu sprijinul Primăriei generale şi a primarului Nicuşor Dan, care a reuşit să asigure o stabilitate financiară clubului prin implicarea de noi sponsori.

ADVERTISEMENT

La meciurile de acasă ale elevelor lui Adi Vasile sunt prezenţi, mai ales la partidele cu echipele tari, câteva mii de spectatori, în cel mai rău caz tribunele fiind ocupate la jumătate, dar în Liga Campionilor această ştachetă a fost mai mereru depăşită, singura deosebire dintre CSM şi Rapid fiind temperamentul vulcanic al spectatorilor, la Rapid fiind vorba de membrii galeriei de fotbal.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Odense

Partida CSM Bucureşti – Odense se joacă sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Capitală, în etapa 11 din grupa A a Ligii Campionilor şi va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

CSM vizează revenirea în elita handbalului feminin european prin calificarea în Final Four, la Budapesta. Este un obiectiv trasat de Primăria Capitalei, care s-a implicat foarte mult în bunul mers al echipei, pentru că reprezintă capitala României. Deja au fost efectuate achiziţii de top pentru viitorul sezon şi primarul Nicuşor Dan a dezvăluit faptul că jucătoarele ofertate de gruparea bucureşteană au răspuns imediat afirmativ.

Cine este Odense, adversara CSM-ului Bucureşti în etapa 11 din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Odense Handbol este echipa ultimilor ani în Danemarca. A câştigat ultimele două ediţii de campionat şi Cupa, acestea fiind, de altfel şi singurele performanţe din istoria clubului. În Europa nu a avut nici o realizare notabilă, deşi nu se poate spune că nu are un lot cu multe jucătoare de bună calitate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ulrich Kirkely . În fapt Odense este aproape o combinată între daneze şi olandeze, ultimele fiind în număr de cinci, în frunte cu Lois Abbingh, cu ani în urmă la Baia Mare. Actualul antrenor va pleca în vară la Gyor, în  locul spaniolului Martin Ambros iar la echipă va sosi actuala extremă a CSM-ului, norvegianca Malin Aune, mai ales că la Odense antrenor va fi omul care a făcut din Vipers Kristiansand dublă campioană a Europei, norvegianul Ole Gustav Gjekstad.

Cote la pariuri la jocul CSM Bucureşti – Odense

Pentru casele de pariuri liderul grupei A, CSM Bucureşti, este mare favorită să câştige şi al doilea meci împotriva danezelor din grupă, la o cotă de 1,45. O victorie a oaspetelor este considerată evident o surpriză şi are cotă 3.80 iar varianta şansă dublă X2 are cotă de 2,80. Peste 53,5 goluri marcate în meci cota este de 1,65 iar un gol mai mult are cotă 1,90.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe se reduce la partida tur din această ediţie, câştigată mult mai clar decât o aratâ scorul de 31-27 de fetele pregătite de Adi Vasile. Asta pentru că Odense abia de doi ani încoace a reuşit să pătrundă în lumea bună a handbalului feminin european şi încearcă să devină p forţă, dar e nevoie de timp şi de stabilitate financiară.

ADVERTISEMENT