Sport

CSM Bucureşti, ofertă pentru Crina Pintea înainte de meciul cu Gyor: “Va trebui să ne răspundă”

25.01.2019 | 15:23
CSM Bucuresti oferta pentru Crina Pintea inainte de meciul cu Gyor Va trebui sa ne raspunda

CSM Bucureşti a făcut o ofertă pentru Crina Pintea înainte de meciul cu Gyor din prima etapă a grupelor principale ale Ligii Campionilor. Pivotul echipei naţionale de handbal feminin a României s-a transferat la campioana Ungariei în această iarnă, însă Nicolae Luca, team manager al “tigroaicelor”, a anunţat că sportiva de 28 de ani ar putea să joace din vară la CSM.

“Motivul pentru care CSM Bucureşti nu i-a făcut o ofertă concretă Crinei a fost pentru faptul că avem doi pivoţi, ambii valoroşi şi nu a fost un motiv real să insistăm pe acest transfer. În schimb, Crina are o ofertă de la noi pentru a veni din vară, este o ofertă concretă, mingea este la ea, va trebui să ne răspundă. Atât Crina, cât şi mai multe componente din echipa naţională sunt pe lista de transferuri ale CSM Bucureşti. Sperăm noi să se şi concretizeze”, a declarat Nicolae Luca pentru CSMTV.

CSM Bucureşti, ofertă pentru Crina Pintea înainte de meciul cu Gyor. Ce altă jucătoare se află pe lista campioanei

CSM Bucureşti a făcut o ofertăpentru Crina Pintea înainte de meciul cu Gyor, însă pivotul echipei naţionale de handbal feminin a României nu este singura ţintă a campioanei României. Nicolae Luca a susţinut că şi Gabriela Perianu se află pe lista “tigroaicelor”, îar în următoarele săptămâni va fi anunţată echipa pentru sezonul 2019-20.

CSM Bucureşti, ofertă pentru Crina Printea înainte de meciul cu Gyor. Handbalista joacă din iarnă în Ungaria
CSM Bucureşti, ofertă pentru Crina Pintea înainte de meciul cu Gyor. Handbalista joacă din iarnă în Ungaria

” De exemplu, naţionala Norvegiei şi-a trimis o colonie masivă spre Gyor şi vor continua şi anul viitor. Se pare că acolo vor face pregătirea, urmărind Jocurile Olimpice de la Tokyo. Asta face şi Buducnost acum şi este motivul pentru care Jovanka Radicevic şi Majda Mehemdovic vor merge la Buducnost. Şi noi pe partea cealaltă încercăm să o rezolvăm cumva, prin surprize plăcute pe care o să le oferim suporterilor, iar asta nu va dura foarte mult. Peste câteva zile, poate săptămâni, vom anunţa echipa pentru 2019. Gabriela Perianu nu este singurul nume românesc care face parte din viziunea noastră viitoare, sunt mai multe jucătoare”, a mai precizat Nicolae Luca.