Sport

CSM București, OUT de la Polivalentă! Unde joacă meciul cu Metz din Champions League

Autor: Alexandru Năstase | 23.03.2019 | 14:14
CSM București evoluează în sferturile EHF cu gruparea franceză Metz

CSM București este OUT de la Sala Polivalentă! Campionatul European de Lupte, prefațat de o competiție de Grappling organizată de aceeași Federație, împiedică echipa susținută de Primăria Capitalei să joace meciul din Champions League cu Metz în sala în care și-a disputat până acum partidele din cea mai tare competiție europeană intercluburi

CSM București, OUT de la Polivalentă!

Astfel, în perioada 5-14 aprilie se desfășoară turneul final de la lupte ceea ce face ca CSM București să fie nevoită să-și mute meciul cu Metz Handball, din EHF Champions League, la Sala Dinamo. Partida cu echipa din Hexagon se va disputa pe 5 aprilie, de la ora 19:00. Reprezentanții Sălii Polivalente spun că cei de la CSM au fost anunțați în urmă cu câteva zile despre desfășurarea competiției de grappling, calendarul datelor posibile pentru meciurile din sferturile Champions League fiind comunicat în mai multe rânduri de către club, încă din anul 2018.

Există un ordin clar prin care accesul în Sala Polivalentă este prioritar pentru Federațiile sportive și echipele naționale, nu pentru cluburi și asta indiferent de tipul competițiilor în care sunt angrenate formațiile. Reprezentanții CSM-ului spun că au făcut toate demersurile necesare pentru ca meciul de handbal să se desfășoare conform planificării, însă discuțiile purtate la Ministerul Tineretului și Sportului cu toți cei implicați nu au generat o soluție diferită.

CSM București, OUT de la Polivalentă! Handbalistele de la CSM isi saluta adversarele dupa meciul de handbal feminin dintre SCM Ramnicu Valcea si CSM Bucuresti, contand pentru Liga Florilor, desfasurat in Sala Traian din Ramnicu Valcea, miercuri 13 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Dragan Djukic, nemulțumit în timpul derby-ului Râmnicu Vâlcea – CSM

Ce se întâmplă cu cei care și-au cumpărat bilet

„Toate persoanele care și-au achiziționat bilete și abonamente la acest meci vor fi anunțate, în perioada imediat următoare, cu privire la modalitatea de relocare. Precizăm că în prezent, din cauza acestei mutări, vânzarea de bilete a fost oprită și meciul se va juca cu casa închisă. Apreciem că înțelegeți faptul că nu suntem responsabili de această modificare.

Ne dorim să comunicăm corect față de fani și față de presă, și, de asemenea, ne asumăm toate neajunsurile acestei situații care nu a depins de noi.Iubim handbalul și sportul, suntem clubul care mereu va promova performanța și va promova fair-playul și, de aceea, apelăm la înțelegerea dumneavoastră”, se arată într-un comunicat postat de conducerea CSM-ului.

  • 3 este locul ocupat de CSM București în Final Four-ul anului trecut din EHF

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!