Sport

CSM Bucureşti – Podravka Vegeta 29-21. Victorie facilă pentru „tigroaice” în Liga Campionilor

CSM București le-a învins fără emoții, scor 29-21, pe croatele de la Podravka Vegeta, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.
06.02.2022 | 16:56
CSM Bucuresti  Podravka Vegeta 2921 Victorie facila pentru tigroaice in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT
06-02-2022
15:02

CSM Bucureşti - Podravka Vegeta 29-21

Min. 60: 29-21. Gogârlă semnează ultima reușită a meciului.

Min. 54: 27-18. Arntzen marchează de la 7 metri.

Min. 48: 25-16: Fânaru înscrie din nou pentru CSM București.

Min. 45: 24-14. Tânăra Ștefania Stoica marchează cu o aruncare superbă, de la 9 metri.

Min. 42: 23-12: Ailincăi le duce pe „tigroaice” la 11 goluri diferență, dar se resimte în urma aruncării.

Min. 36: 21-11. Aune este angajată în extrema dreaptă și înscrie fără probleme.

Min. 30: 19-10. Neagu se înalță și înscrie cu o aruncare marcă înregistrată. S-a încheiat prima repriză.

Min. 28: 17-9. Franusic aruncă de la 9 metri, dar nu o poate învinge pe Grubisic. La faza imediat următoare, Alincăi majorează diferența.

Min. 22: 15-8. Tânăra Diana Fînaru reușește primul său gol. Se conturează o victorie facilă a campioanei României.

Min. 21: 13-8. Omoregie înscrie cu o nouă aruncare superbă și le duce pe „tigroaice” la cinci goluri diferență.

Min. 20: 11-7. Intrată pentru prima dată pe teren, Gogârlă marchează din extrema dreaptă.

Min. 16: 9-5. Neagu se înalță și înscrie. CSM București are pentru prima dată un avantaj de patru goluri în această partidă.

Min. 10: 4-4. Podravka restabilește egalitatea. Meciul stă, pentru moment, sub semnul echilibrului.

Min. 8: 4-2.  Dembele reușește primul său gol din acest duel, în urma unei pase excelente a Cristinei Neagu.

Min. 4: 2-0. Start lansat pentru „tigroaice”. Omoregie dublează avantajul, cu o aruncare superbă, de la 9 metri.

Min. 1: A început partida.

Meciul CSM Bucureşti – Podravka Vegeta are loc duminică, 6 februarie, cu începere de la ora 17:00, în etapa a 12-a a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Înaintea acestei partide bucureştencele ocupă locul 5, cu 12 puncte, la trei lungimi de Ferencvaros, obiectivul echipei lui Adi Vasile fiind clasarea pe locul 4 la finalul grupei.

Unde se joacă meciul CSM Bucureşti – Podravka Vegeta

Întâlnirea CSM Bucureşti – Podravka Vegeta se dispută duminică, 6 februarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, în etapa a 12-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Conform protocolului sanitar este permis accesul la competiţiile care au loc în spaţiu închis doar în procent de 30 la sută din capacitatea sălii.

ADVERTISEMENT

Accesul la meci se poate face reaspectând regulamentele sanitare, care înseamnă prezentarea certificatului COVID, eliberat pentru efectuarea schemei de vaccinare sau pentru trecere prin boală timp de şase luni. Se mai poate intra şi prezentând un test PCR sau antigen negativ, valabil 72 de ore, respectiv 24 de ore.

Cine transmite la TV partida CSM Bucureşti – Podravka Vegeta

Partida CSM Bucureşti – Podravka Vegeta se joacă duminică, 6 februarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, în etapa a 12-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi este trasnsmisă în direct la TV pe posturile Digi Sport 2, Telekom Sport 3 şi Look Sport 2. O mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este penultimul meci jucat pe teren propriu de CSM Bucureşti şi doar al treilea în care va avea alături suportul fanilor din tribunele Sălii Polivalente. Ultimele două partide din grupa A vor fi adevărate examene de foc pentru tigroaice, pentru că vor merge la ocupanta locului 2, Rostov pe Don şi vor încheia acasă cu liderul Esbjerg.

Ce jucătoare lipsesc din confruntarea CSM Bucureşti – Podravka Vegeta

Din păcate antrenorul Adi Vasile continuă să aibă probleme de lot ca urmare a faptului că nu poate conta pe serviciile interului Barbara Lazovic şi a extremei dreapta Martine Smeets, dar tehnicianul bucureştencelor spune că mai sunt jucătoare care acuză diferite probleme de sănătate şi va şti doar înaintea partidei dacă va putea conta pe ele.

ADVERTISEMENT

Podravka Vegeta este cea mai bună echipă de handbal feminin din Croaţia de ani de zile, însă a pierdut de mult strălucirea din perioada în care se bătea la accesul în fazele superioare ale cupelor europene, acolo unde au avut ciocniri dramatice cu handbalul românesc de multe ori, începând din perioada Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Adi Vasile, îngrijorat de posibila ratare a locului 4

Obiectivul iniţial al CSM Bucureşti în grupa A a Ligii Campionilor a fost ocuparea unuia dintre primele două locuri, pentru a obţine calificarea directă în sferturile de finală. Însă cum acesta devenit imposibil ca urmare a prea multelor sincope soldate cu eşecuri s-a schimbat în a termina între primele patru, poziţie care i-ar conferi avantaje în optimi, adică un adversar mai abordabil.

ADVERTISEMENT

Din păcate şi acest al doilea obiectiv este serios în pericol, chiar şi cu o victorie în faţa croatelor de la Podravka. CSM se află la trei puncte în spatele lui Ferencvaros, echipa de pe locul 4, poate veni la o singură lungime acum, dar ultimele două partide sunt teribil de grele, cu Rostov pe Don afară şi cu Esbjerg acasă. Pentru a fi sigure de locul 4v fetele lui Adi Vasile ar trebui să câştige tot până la final şi unguroaicele să mai piardă măcar un punct.

Cote la pariuri la jocul CSM Bucureşti -.Podravka Vegeta

Este un meci în care practic nici nu poţi paria pe succesul gazdelor, pentru că bookmakerii au acordat cota de 1,01 pentru victoria CSM şi nu mai puţin de 22.00 pentru oaspete. Şi egalul ar fi fabulos, cotă 25,00 iar varianta şansă dublă X2 este şi ea imensă, 15,00. Nimeni nu crede că Podravka, ultimul loc, doar două puncte, ar putea încurca echipa bucureşteană.

Deşi Podravka Vegeta a mai jucat cu echipe româneşti cu CSM Bucureşti s-a întâlnit abia în acest sezon pentru prima oară. Reprezentanta României s-a impus fără probleme în Croaţia, scor 36-31, la capătul unui meci pe care l-a controlat cap-coadă fără vreo emoţie.

ADVERTISEMENT