Sport

CSM București, două transferuri într-o zi! Ce jucătoare au semnat cu “tigroaicele”. Fanatik confirmat

15.02.2021 | 13:48
CSM Bucuresti doua transferuri intro zi Ce jucatoare au semnat cu tigroaicele Fanatik confirmat
CSM București, două transferuri într-o zi! Ce jucătoare au semnat cu "tigroaicele"
ADVERTISEMENT

CSM București pregătește deja sezonul viitor și, din informațiile FANATIK, echipa din Capitală este aproape de a parafa trei transferuri importante care vor întări echipa lui Adi Vasile. 

CSM Bucureşti, primele transferuri în 2021

UPDATE, 15 februarie, ora 13:49 / Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, CSM Bucureşti le-a transferat pe Malin Aune şi pe Emilie Hegh Arntzen. Cele două handbaliste au fost prezentate oficial şi au semnat pe câte doi ani.

ADVERTISEMENT

“Clubul Sportiv Municipal București anunță că a ajuns la o înțelegere cu jucătoarele Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen, legitimate în prezent la echipa feminină de handbal Vipers Kristiansand.

Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen, care vor evolua din sezonul viitor la CSM București, au semnat contracte valabile pentru pentru următorii doi ani. Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen au fost două dintre cele mai „vânate” jucătoare din Europa în această perioadă”, au anunţat oficialii CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 26 ianuarie

Din informațiile noastre, CSM București negociază cu două campioane europene, norvegiencele Malin Aune și Emilie Hegh Arntzen, de la Vipers Kristiansand. FANATIK a aflat că a treia mutare pe care o încearcă CSM-ul este Diana Ilina, de la Gloria Bistrița.

După schimbarea Primarului General al Capitalei, s-a scris despre viitorul incert al echipei CSM București. Însă, antrenorul Adi Vasile a dat asigurări că echipa va continua să joace la același nivel de performanță, iar aceste mutări, dacă vor fi confirmate, subliniază faptul că proiectul CSM are viitor.

ADVERTISEMENT

CSM București pregătește trei transferuri tari! Aune, Arntzen și Ilina negociază cu “tigroaicele”

Pentru CSM București aceste mutări ar aduce un plus considerabil echipei. Malin Aune și Emilie Hegh Arntzen au făcut parte din lotul Norvegiei care a câștigat Campionatul European din 2020. Cele două handbaliste joacă la Vipers Kristansand, rivala CSM-ului din Liga Campionilor.

Cu cele două hanbaliste în echipă, Vipers a reușit să învingă CSM în urmă cu două săptămâni la Sala Polivalentă, scor 29-22. Ambele formații sunt aproape de calificarea în play-off, chiar dacă norvegiencele au doar șase meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

Aune și Arntzen, performanțe importante cu naționala Norvegiei

Malin Aune, în vârstă de 25 de ani joacă pe postul de extremă dreapta. Joacă din 2017 la Vipers Kristiansand, iar la echipa națională a obținut două medalii de aur la Campionatele Europene, în 2016 și 2020.

Malin Aune. Sursa foto: hepta.ro
Malin Aune. Sursa foto: hepta.ro

Emilie Hegh Arntzen este un inter stânga în vârstă de 27 de ani. Legitimată în ultimii patru ani la Vipers, Arntzen are un palmares bogat și alături de echipa națională a Norvegiei: bronz olimpic la Rio, argint la CM 2017 și trei medalii de aur la Euro: 2014, 2016 și 2020.

Emilie Hegh Arntzen
Emilie Hegh Arntzen. Sursa: hepta.ro

Diana Ilina, experiență mare în Liga Florilor! CSM București ar fi a patra formație din România

Dacă Aune și Arntzen se pregătesc de prima experiență în afara Norvegiei, a treia mutare pregătită de CSM București este o jucătoare cu o mare experiență în Liga Florilor. Diana Ilina a jucat până acum la Dunărea Brăila, Gloria Buzău și Gloria Bistrița.

În vârstă de 25 de ani, Ilina este din Belarus și joacă pe un post deficitar la CSM București, acela de centru. Dacă mutarea va fi parafată, Adi Vasile va avea o soluție foarte bună pe un post vulnerabil în ultimele sezoane.

Diana Ilina

FANATIK i-a contactat pe oficialii celor de la CSM București cu privire la aceste mutări:  “Strategia noastră este să vorbim când facem ceva final. Vă asigur că vă vom informa atunci când avem semnăturile”, au spus oficialii echipei pentru publicația noastră.

  • 1 este locul ocupat de CSM București în campionat
  • 25 de ani are Malin Aune, extrema dreapta a lui Vipers și a naționalei Norvegiei
ADVERTISEMENT