Sport

CSM București reacționează după despărțirea de Lekic! Elizabeth Omoregie și-a prelungit contractul

07.02.2020 | 16:39
CSM Bucuresti reactioneaza dupa despartirea de Lekic Elizabeth Omoregie sia prelungit contractul
ADVERTISEMENT

CSM București nu dezarmează după ce a pierdut-o pe Andrea Lekic. Vicecampioana României a convins-o pe Elizabeth Omoregie să-și prelungească contractul, o variantă solidă pentru postul de coordonator de joc, anunță Gazeta Sporturilor.

Elizabeth Omoregie și-a prelungit contractul cu CSM București

Elizabetch Omoregie, jucătoare născută la Atena, de naționalitate bulgară și slovenă, a acceptat prelungirea contractului, cel mai probabil pentru că, odată cu plecarea sârboaicei Lekic, postul de coordonator de joc îi va fi oferit fără prea mari probleme.

ADVERTISEMENT

Sportiva în vârstă de 23 de ani era văzută drept rezerva Andreei Lekic și era folosită mai ales în momentele în care Lekic era accidentată sau menajată.

Omoregie s-a transferat la CSM București în 2018, după ce a impresionat în tricoul campioanei Sloveniei, Krim Ljubljana.

ADVERTISEMENT

În cea mai importantă competiție din lume, Liga Campionilor, Omoregie a reușit 37 de goluri în sezonul trecut. În sezonul actual, sportiva slovenă se laudă cu 20 de reușite.

În momentul transferului la CSM București, Omoregie mărturistea că fanii au contat mult în momentul în care a trebuit să facă o alegere: „Am observat că mereu Sala Polivalentă e plină când joacă CSM București. Îmi doresc ca fanii să vină să ne urmărească, sunt foarte importanți pentru noi”.

ADVERTISEMENT

Andrea Lekic, pierdere importantă pentru CSM București

Andrea Lekic le-a dat o veste proastă fanilor lui CSM București în urmă cu trei zile. Centrul sârb a semnat un contract, valabil doi ani, cu Buducnost Podgorica și a declinat prelungirea contractului oferită de români.

Jucătoarea în vârstă de 32 de ani evolua pentru CSM București din 2018, perioadă în care echipa deținută de Primăria Capitalei atrăgea fără probleme orice jucătoare importantă a lumii.

ADVERTISEMENT

Desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2013 de către federația internațională de handbal (IHF), Lekic a mai evoluat în cariera sa la ORK Belgrad, ZRK Knjaz Milos, RK Krim Mercator Ljubljana, Gyori AUDI ETO KC și ZRK Vardar Skopje.

  • 37 de goluri în Liga Campionilor are Omoregie în 2018
ADVERTISEMENT