CSM Bucureşti, remiză tensionată cu Rostov! Calificare în sferturi

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/02/2018, 11:50
CSM Bucureşti, remiză tensionată cu Rostov! Calificare în sferturi

UPDATE, ora 19:30 / Campioana României a încheiat 22-22 cu deţinătoarea titlului din Rusia şi şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Partida a fost una echilibrată, rusoaicele conducând la un moment dat cu 3 goluri. CSM este pe primul loc în Grupa 1, cu 11 puncte, urmată de Gyor – 10 puncte, Rostov – 9 puncte, Nykobing – 5 puncte, Krim – 4 puncte şi Midtjylland – 3 puncte. Următorul meci al campioanei României va avea loc în 26 februarie, în deplasare, cu Gyor.


UPDATE, ora 19:20 / În minutul 55, CSM a reuşit egalarea, scor 20-20. Meci extrem de echilibrat.


UPDATE, ora 19:13 / În minutul 50, CSM Bucureşti este condusă cu 18-20.


UPDATE, ora 19:05 / În minutul 40, Rostov conduce cu 16-14.


UPDATE, ora 19:00 / Rodrigues a primit direct cartonaşul roşu, după ce la o runcare de la 7 metri a trimis mingea direct în capul Paulei Ungureanu. În minutul 35, rusoaicele conduc cu 14-13.


UPDATE, ora 18:36 / La pauză, CSM Bucureşti este condusă cu 11-12. Rusoaicele au avut şi avantaj de trei goluri.


UPDATE, ora 18:27 / În minutul 23, Rostov a trecut în avantaj, scor 9-8.


UPDATE, ora 18:20 / În minutul 17, CSM Bucureşti conduce cu 8-7.


UPDATE, ora 18:05 / CSM Bucureşti conduce cu 4-3. Cele două formaţii au marcat la fiecare fază.


CSM Bucuresti – Rostov Don LIVE STREAM Liga Campionilor. CSM Bucureşti este lider în Grupa 1 din Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României s-a impus, până în prezent, în faţa lui Gyor şi Midtjylland. Cristina Neagu a declarat că este convinsă că fanii vor crea din nou o atmosferă fantastică în Sala Polivalentă.

CSM Bucuresti – Rostov Don LIVE STREAM Liga Campionilor. Sunt convinsă că sala va fi din nou arhilplină, ca şi la meciul cu Gyor. Dăm totul pe teren şi încercăm să obţinem victoria, dar să nu uităm ca Rostovul e o candidată la Final four şi e o echipă extrem de puternică. Au o echipa bună pe toate posturile, însă şi noi avem o echipa bună pe toate posturile, inclusiv pe postul de portar. Pentru Maissa va fi un meci special, se întoarce să joace impotriva echipa cu care a castigat Liga Campionilor. Este important ca noi să facem un meci bun şi să câştigăm”, a declarat Cristina Neagu înaintea meciului. 

CSM Bucuresti – Rostov Don LIVE STREAM Liga Campionilor. Final Four, obiectivul “tigroaicelor”

CSM Bucuresti – Rostov Don LIVE STREAM Liga Campionilor. Helle Thomsen este optimistă înainte de meciul cu Rostov Don. Daneza a declarat că sunt mai multe echipe care se bat pentru trofeu, iar că obiectivul CSM Bucureşti este, în primul rând, să se califice în Final Four.

CSM Bucuresti – Rostov Don LIVE STREAM Liga Campionilor. Sunt multe echipe care pot castiga liga, cred ca sunt şase echipe puternice, dar pentru noi este important să intrăm în Final Four şi vorbim după aceea despre ce ne-am propus”, a declarat Helle Thomsen.

Ştirea MOMENTULUI

Papură a fost dat afară de la Craiova. Înlocuitorul a fost la FCU

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.