Sport

CSM București – Rostov Don 22-27. „Tigroaicele” sunt învinse clar și pierd poziția de lider

19.11.2020 | 19:16
CSM Bucuresti  Rostov Don 2227 Tigroaicele sunt invinse clar si pierd pozitia de lider
ADVERTISEMENT

Meciul CSM Bucureşti – Rostov s-a disputat joi, 19 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din capitală şi a reprezentat o restanţă din etapa a 3-a a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin.

Partida a fost una foarte importantă pentru formația lui Adi Vasile, pentru că au avut în faţă una dintre rivalele directe la primele două locuri în grupă, locuri care permit calificarea direct în faza sferturilor de finală. CSM era lider înaintea partidei, după şapte meciuri jucate în opt etape, cu 11 puncte, dar la egalitate cu rusoaicele.

ADVERTISEMENT

Odată cu victoria obținută pe parchetul din Sala Polivalentă, Rostov Don a trecut peste CSM și a ajuns la 13 puncte, rămânând și cu o restanță de disputat. Pe locul 3 este Kristiansand, dar norvengiencele au doar patru meciuri disputate și, dacă își câștigă restanțele pot ajunge la 15 puncte. Cea mai bună jucătoare a româncelor în meciul cu Rostov Don a fost Cristina Neagu.

CSM București – Rostov Don 22-27 VEZI VIDEO

Final – „Tigroaicele” nu au reușit să remonteze diferența și au pierdut și poziția de lider al grupei. CSM București – Rostov Don 22-27

ADVERTISEMENT

Min. 50 – Deși s-au apropiat la trei goluri, „Tigroaicele” au pierdut din nou șansa de a reveni în joc. CSM București – Rostov Don 17-22

Min. 40 – Se menține diferența categorică în favoarea rusoaicelor. CSM București – Rostov Don 14-20

ADVERTISEMENT

Min. 30 – A început repriza a doua

PAUZĂ – Final foarte slab de repriză pentru românce. CSM București – Rostov Don 10-16

Min. 20 – Rusoaicele continuă să conducă, iar CSM dă semne de viață aproape exclusiv prin Cristina Neagu. CSM București – Rostov Don 8-10

Min. 10 – Începutul partidei este dominat de rusoaice. CSM București – Rostov Don 3-5

Min. 1 – A început meciul

CSM București - Rostov Don
CSM București – Rostov Don se joacă în Sala Polivalentă din Capitală

CSM Bucureşti – Rostov Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida CSM Bucureşti – Rostov pe Don are loc joi, 19 noiembrie, de la ora 18:00 şi este restanţă din etapa a 3-a a grupei A din Liga Campionilor. Meciul este transmis în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, dar îl puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti ar fi putut fi lider cu 12 puncte dacă nu s-ar fi împiedicat când nimeni nu se aştepta, în etapa precedentă, acasă cu Krim Ljubljana, terminând la egalitate. Avertismentul dat de slovene care au scos un 23-23 şi pe terenul lui Rostov pe Don nu a fost luat în serios de bucureştence, după ce acestea câştigaseră cu o săptămână în urmă la Ljubljana.

Adi Vasile se bate cu fostul coleg de bancă de la naţionala Muntenegrului

Mai rău este că vedeta CSM-ului, Cristina Neagu, nu a fost folosită iar brazilianca Alexandrina Barbosa a suferit o accidentare serioasă şi a ieşit pentru mai multă vreme din circuitul echipei într-un moment în care evoluţiile ei de inter deveniseră tot mai consistente.

Rostov pe Don nu mai este totuşi acea echipă foarte puternică din stagiunea anterioară, când l-a avut pe bancă pe fostul selecţioner al României, spaniolul Ambros Martin. Actualmente pe bancă se află un antrenor binecunoscut celor de la CSM şi lui Adi Vasile în special, pentru că românul i-a fost secund la naţionala Muntenegru şi apoi au lucrat împreună chiar la CSM: suedezul Per Johansson.

Ce vedete mai au rusoaicele în lot

Din lotul care anul trecut juca finala Final Four în faţa lui Gyor au plecat câteva jucătoare de mare valoare, dar au rămas portarul Pessoa, cu ani buni în campionatul nostru, extrema Managarova, şi ea cu trecut în handbalul românesc sau bielorusa Lobach, jucătoare de certă clasă.

Deşi meciul se joacă la Bucureşti bookmakerii oferă un foarte mic avantaj la victorie rusoaicelor, cotă 2,00, faţă de 2,30 pentru echipa noastră. Sunt şase meciuri directe jucate la Bucureşti, cu trei victorii CSM, ultima în 2017, una Rostov şi două egaluri.

ADVERTISEMENT