Sport

CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 21-27. Calificare fără strălucire a „tigroaicelor”. Cu cine vor juca în „sferturi”

13.03.2021 | 18:30
CSM Bucuresti  SCM Ramnicu Valcea 2127 Calificare fara stralucire a tigroaicelor Cu cine vor juca in sferturi
ADVERTISEMENT

CSM București a pierdut pe teren propriu returul cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 21-27, dar s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin datorită victorie la 9 goluri diferență din partida tur.

În faza următoare a competiției, bucureștencele vor juca împotriva lui ȚSKA Moscova, care s-a impus la 6 goluri diferență în returul cu Krim Ljubljana (27-21), după ce pierduse turul la 5 goluri (20-25).

ADVERTISEMENT

Turul va avea loc la București pe 3 aprilie, în timp ce returul se va disputa la Moscova o săptămână mai târziu, pe 10 aprilie.

CSM București – SCM Rm. Vâlcea 21-27 – VEZI VIDEO

Min. 60: SCM Rm. Vâlcea a câștigat cu 27-21 returul de la București cu CSM.

Min. 55: SCM Rm. Vâlcea a ratat o bună situație de a se duce la 8 goluri, CSM București a redus din diferență apoi, iar calificarea pare a fi jucată. 18-24.

ADVERTISEMENT

Min. 50: Cu 10 minute înainte de final, SCM Rm. Vâlcea are 6 goluri avans și începe să spere la o răsturnare a scorului din prima manșă. 17-23.

Min. 45: Vâlcea conduce în permanneță, dar nu reușește să se distanțeze la o diferență care să le dea emoții gazdelor. 16-20.

ADVERTISEMENT

Min. 35: Gazdele încep mai bine repriza secundă și se apropie la două goluri. 14-16.

Min. 30: Repriză foarte bună a echipei antrenată de Florentin pera, care conduce cu 4 goluri la pauză. 11-15.

Min. 26: Pentru prima dată în acest meci, oaspetele de distanțează la 5 goluri pe tabelă. 9-14.

Min. 21: SCM Rm. Vâlcea se desprinde la 4 goluri și începe să spere. 7-11.

Min. 15: Bucureștencele revin pe tabelă după un început bun al vâlcencelor. 7-8.

Min. 11: Se menține avantajul de 3 goluri al vâlcencelor. 3-6.

Min. 6: Oaspetele controlează începutul de meci și conduc cu 4-1

Min. 4: SCM Râmnicu Vâlcea începe tare meciul și conduce cu 3-0.

UPDATE 13 MARTIE, ora 17:00 / A început partida retur dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

ADVERTISEMENT

UPDATE 13 MARTIE, ora 16:10 / Cei doi antrenori, Adi Vasile și Florentin Pera, au anunțat lista cu jucătoarele care vor evolua în returul dintre CSM București și SCM Rm. Vâlcea.


ȘTIRE INIȚIALĂ 13 MARTIE, ora 15:15

Multă lume a crezut că la Râmnicu Vâlcea va fi o dispută foarte echilibrată, care se va încheia cu avantajul uneia dintre echipe la distanţă mică şi astfel returul de la Bucureşti va deveni unul de foc, decisiv pentru soarta calificării. Asta şi pentru că în premieră două echipe din România s-au întâlnit pentru calificarea în sferturi.

Însă a fost doar un monolog al CSM-ului, cu Grubisic din nou excelentă între buturi şi cu o Cristina Neagu redivivus, care a marcat nu mai puţin de 13 goluri, devenind astfel golgetera Ligii Campionilor. CSM a avut un final dezlănţuit şi a obţinut victoria cu scorul de 33-24.

CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV

Partida CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea se joacă sâmbătă, 13 martie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală şi va fi transmisă în direct de canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Mai puteţi urmări meciul şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Evident, la adăpostul uriaş al celor nouă goluri cu care s-a impus în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti este cu un picior şi jumătate în sferturi, acolo unde aşteaptă cu mare nerăbdare rezultatul meciului retur dintre ŢSKA Moscova şi Krim Ljublajana. În primul joc, disputat în Slovenia, s-a consemnat o imensă surpriză, Krim reuşind un succes la cinci goluri!

Ambii antrenori vor la retur atitudine din partea echipelor lor

Tehnicianul bucureștean Adi Vasile, care foarte curând îşi va intra în pâine şi ca selecţioner, le cere elevelor sale să facă abstracţie de avantajul din tur şi să intre pe teren ca şi când scorul ar fi 0-0.

Şi Florentin Pera vrea atitudine din partea echipei sale, capitol la care antrenorul vâlcean consideră că aproape toate jucătoarele, cu mici excepţii, au rămas clar datoare în partida tur. Chiar dacă şansele la calificare sunt doar iluzorii el vrea ca echipa să joace pentru victorie, pentru a termina participarea în Liga Campionilor cu fruntea sus.

Ce l-a supărat pe Adi Vasile după victoria din tur

CSM a avut un neaşteptat moment de derapaj după categoricul succes din Liga Campionilor de la Vâlcea, nereuşind în campionat să facă mai mult de un egal cu lanterna roşie U Cluj, scor 27 – 27, fiind primul punct pierdut în acest sezon în faţa unei echipe care a acumulat doar 4 puncte!

Acest rezultat l-a deranjat foarte mult pe Adi Vasile, care consideră că echipa sa a crezut că este suficient să intri pe teren pentru a câştiga şi care e de părere că succesul din Liga Campionilor a avut darul de a duce la o evidentă lipsă de concentrare pentru meciul de campionat. De aceea el aşteaptă acum determinare maximă, ca şi când nimic nu s-a decis. Bookmakerii dau cotă de 1,30 la victorie pentru bucureştence şi de 4,50 pentru vâlcence.

ADVERTISEMENT