CSM Bucureşti şi-a găsit antrenor! Obiectiv: Liga Campionilor

Andrei Trifan    Marian Popovici   
in Stiri sportive
21/03/2018, 15:53
CSM Bucureşti şi-a găsit antrenor! Obiectiv: Liga Campionilor

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Astfel, vorbim despre o revenire la „Tigroaice”. E vorba de selecţionerul Muntenegrului, Per Johannson, cel care a mai antrenat-o pe CSM preţ de câteva luni anul trecut. Cu el pe bancă bucureştencele au terminat pe locul 3 în Final Four-ul Ligii Campionilor. Informaţia a fost confirmată chiar de către tehnician, în presa suedeză:

”Există puţine ocazii pentru un antrenor să câştige Liga Campionilor. CSM Bucureşti este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Orice altceva decât medalia de aur în Liga Campionilor este un eşec. Nimeni nu ascunde asta în România. Pentru a primi şansa de a dansa din nou pe cea mai importantă scenă am decis să accept oferta de la CSM. Când mi s-a spus că am ocazia să-mi aduc întreaga familie în România, am simţit că este o misiune pe care nu pot să o refuz”, a declarat Per Johansson, în presa din ţara sa natală, potrivit Telekom Sport.

Johansson, ales din trei opţiuni

După ce au demis-o pe Thomsen, conducerea clubului a negociat cu Per Johansson, Thomas Ryde şi Gustav Gjekstad. Dintre aceştia, Thomas Ryde ar fi fost primul contactat, dar a refuzat oferta clubului bucureştean. Aşadar CSM Bucureşti s-a orientat către Johannson, în dauna lui Gjekstad, care ultima oară a antrenat Larvik. CSM Bucureşti va juca în sferturile Ligii Campionilor cu Metz Handball, în 6 aprilie pe teren propriu şi în 15 aprilie în deplasare, pentru calificarea în Final Four.

Închide ×