Sport

CSM Bucureşti şi Rapid, victorii clare în Liga Florilor! Dinamo merge ceas. Dezastru în European League. Toate echipele, eliminate

A fost un weekend plin de handbal cu meciuri pe plan intern şi internaţional. Rapid şi CSM Bucureşti au obţinut victorii clare în campionat. În preliminariile European League, echipele româneşti au fost eliminate.
04.09.2022 | 21:59
CSM Bucuresti si Rapid victorii clare in Liga Florilor Dinamo merge ceas Dezastru in European League Toate echipele eliminate
Imagine din meciul Măgura Cisnădie - CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Etapa a treia din Liga Florilor s-a desfăşurat în acest weekend. Principalele pretendente la titlu, CSM Bucureşti şi Rapid au câştigat fără emoţii meciurile, în timp ce Gloria Buzău continuă parcursul perfect şi este singura echipă cu punctaj maxim.

CSM Bucureşti şi Rapid, victorii clare în Liga Florilor! Buzău, liderul surpriză

CSM Bucureşti nu a avut emoţii în deplasarea de la Cisnădie, pe care a tranşat-o la 9 goluri diferenţă, scor 34-25. A fost un meci în care a strălucit Omoregie, care a marcat de opt ori în poarta adversă.

ADVERTISEMENT

Rapid a avut un meci mai greu decât o arată scorul cu CSM Slatina, pe teren propriu. Campioana a mers cap la cap cu echipa oaspete până în final de meci, când a reuşit să se desprindă şi să câştige cu 26-22.

Lider rămâne Gloria Buzău, care a câştigat cu 28-26 meciul de la Târgu Jiu. A fost un meci greu cu nou-promovata, dar echipa lui Adrian Chiruţ se întoarce cu cele trei puncte şi e singura cu punctaj maxim.

ADVERTISEMENT

Rezultatele din Liga Florilor:

  • Măgura Cisnădie – CSM Bucureşti 24-35
  • Zalău – CS Mioveni 29-27
  • Târgu Jiu – Gloria Buzău 26-28
  • Rapid – CSM Slatina 26-22
  • Minaur – CSM Galaţi 32-22
  • SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila 35-27
  • SCM Craiova – Bistriţa 27-28

Dinamo merge ceas în Liga Zimbrilor! Patru victorii din patru meciuri

La maculin, Dinamo joacă la foc automat. “Dulăii” au evoluat pe terenul celor de la CSM Odorheiul Secuiesc şi s-au impus fără emoţii, scor 28-43. Meciul a contat în Liga Zimbrilor, fiind devansat cu câteva săptămâni, pentru a mai elibera programul aglomerat al dinamoviştilor din această toamnă, când vor avea meciuri din trei în trei zile.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Xavi Pascual are patru victorii din patru meciuri în Liga Zimbrilor, asta în condiţiile în care există multe echipe care au disputat până acum un singur meci. Dinamo debutează în Liga Camponilor pe 15 septembrie, acasă, cu Magdeburg.

Weekend negru în cupele europene! Toate cele trei echipe, out din primul tur al European League

A fost un weekend negru pentru echipele româneşti care ne-au reprezentat în primul tur preliminar al European League. CSM Constanţa, Potaissa Turda şi Minaur Baia Mare au părăsit deja competiţia.

ADVERTISEMENT

CSM Constanţa a fost eliminată de Chambery Savoie, chiar dacă s-a impus în retur cu 23-22. În tur, francezii au câştigat cu 27-23. Minaur Baia Mare a fost pulverizată de Ferencvaros pierzând clar ambele manşe: 26-37, respectiv 22-38.

Potaissa Turda nu a avut şanse cu Savenhof. Suedezii au câştigat ambele manşe: 45-21 acasă şi 34-30 în deplasare. Astfel, România rămâne cu o singură echipă în European League: Steaua. “Militarii” intră în turul doi.

  • 12 puncte din patru meciuri are Dinamo în Liga Zimbrilor
  • 9 puncte a adunat Gloria Buzău în trei meciuri dn Liga Florilor 
ADVERTISEMENT