Sport

CSM București, surpriză neplăcută în Liga Florilor! Pas greșit cu ultima clasată înaintea returului cu Vâlcea

09.03.2021 | 15:46
CSM Bucuresti surpriza neplacuta in Liga Florilor Pas gresit cu ultima clasata inaintea returului cu Valcea
ADVERTISEMENT

Echipa de handbal feminin CSM București a oferit o surpriză neplăcută în Liga Florilor, remizând cu ultima clasată, U Cluj, înaintea returului cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Campionilor.

”Tigroaicele” veneau după o victorie categorică în prima manșă din Liga Campionilor, chiar pe terenul marii rivale din Vâlcea, și nu credeau că pot avea probleme că o formație modestă cum este U Cluj.

ADVERTISEMENT

Cu maximum de puncte înaintea etapei a 12-a din campionatul intern, elevele lui Adi Vasile au fost ținute în șah de clujence, deși înainte de meci aveau o cotă la victorie de 1,01, iar egalul avea o cotă de 25,00.

Surpriză uriașă în Liga Florilor. CSM București, doar egal cu U Cluj

Cu o singură victorie în acest sezon din Liga Florilor, U Cluj a produs marea surpriză și a scos un rezultat de egalitate, scor 27-27, în fața mult mai puternicei formații CSM București.

ADVERTISEMENT

Profitând de numeroasele erori ale ”tigroaicelor”, clujencele au intrat la pauză cu un avntaj de un gol, dar în continuare nimeni nu credea că surpriza poate fi posibilă deoarece se miza pe faptul că Adi Vasile va ști să-și motiveze echipa la vestiare.

Și CSM București a intrat mult mai hotărâtă după pauză, a preluat controlul partidei și conducerea pe tabelă, dar ratările incredibilie au permise adversarelor să se țină mereu aproape. Mai mult, clujencele au trecut din nou în față cu un gol în minutul 59.

ADVERTISEMENT

U Cluj, a doua surpriză uriașă din acest sezon

Elizabeth Omoregie a egalat la intrarea în ultimul minut. Clujul a avut atacul, a beneficiat și de o eliminare a Crinei Pintea, dar cu câteva secunde înainte de final a pasat în aut și a ratat o șansă uriașă de a câștiga în fața cele mai puternice echipe din România.

În ultimele cinci secunde, CSM București a încercat să-și apropie victoria, dar nu a reușit să marcheze după time-out-ul cerut de  Adrian Vasile. În urma acestui egal, ”tigroaicele” au nouă puncte peste Minaur Baia Mare și zece peste SC Râmnicu Vâlcea, dar și două partide mai mult disputate.

ADVERTISEMENT

Această reușită a celor de la U Cluj vine la aproape trei săptămâni după o altă mare surpriză. În etapa a noua, clujencele au învins Gloria Bistrița cu 25-24, deși au avut în lot doar 10 jucătore disponibile, celelalte fiind afectate de Covid-19.

ADVERTISEMENT