Sport

CSM Bucureşti, transfer de cinci stele! Eduarda Amorim a semnat cu „tigroaicele”. Clubul confirmă Fanatik. Exclusiv

CSM Bucureşti a reuşit un transfer de cinci stele înainte de meciurile decisive pentru calificarea în Final Four. Eduarda Amorim a plecat de la Rostov şi a semnat cu "tigroaicele", din informaţiile FANATIK.
30.03.2022 | 21:30
CSM Bucuresti transfer de cinci stele Eduarda Amorim a semnat cu tigroaicele Clubul confirma Fanatik Exclusiv
Eduarda Amorim, în tricoul echipei Rostov. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
30-03-2022
18:42

Amorim a ajuns la București. Anunțul oficial al clubului

CSM București a anunțat oficial transferul braziliencei Eduarda Amorim. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a clubului, aceasta a ajuns în Capitala României și urmează să se alăture lotului condus de Adrian Vasile. Contractul este valabil până la finalul actualei stagiuni.

Clubul Sportiv Municipal București a dat lovitura pe piața transferurilor! Brazilianca Eduarda Amorim a bătut palma cu echipa antrenată de Adi Vasile și se va alătura tigroaicelor până la finalul acestui sezon!”, au anunțat „tigroaicele”.

CSM Bucureşti se întăreşte înainte de confruntarea din sferturile Ligii Campionilor cu Esbjerg. Adi Vasile va avea la dispoziţie una dintre cele mai valoroase handbaliste din lume, care s-a despărţit de Rostov.

CSM Bucureşti, transfer de cinci stele! Eduarda Amorim a semnat cu “tigroaicele”

Din informaţiile FANATIK, Eduarda Amorim a semnat cu “tigroaicele” până la finalul sezonului. Chiar dacă înţelegerea este scadentă peste două luni, cele două părţi vor negocia în vară o eventuală prelungire. Sportiva în vârstă de 35 de ani se gândeşte să se retragă din activitate la finalul stagiunii.

ADVERTISEMENT

Handbalista din Brazilia şi-a oficializat despărţirea de Rostov Don, echipă care şi-a pierdut antrenorul şi jucătoarele-vedetă din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a războiului dintre Rusia şi Ucraina.

Echipele din Rusia, excluse din Liga Campionilor!

EHF a decis ca echipele din Rusia să fie excluse din această ediţie a cupelor europene ca urmare a conflictului armat în care este implicată ţara. Rostov Don era direct calificată în sferturile de finală, iar ŢSKA Moscova trebuia să joace în play-off cu CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Tigroaicele” au avut tur liber şi vor juca pentru un loc în Final Four cu Esbjerg, echipă cu care s-au confruntat şi în faza grupelor. Înaintea duelurilor cu echipa daneză, CSM a reuşit să o aducă şi pe Eduarda Amorim.

Eduarda Amorim, una dintre cele mai valoroase handbaliste din lume! Când ajunge la Bucureşti

Brazilianca se poate dovedi extrem de importantă în acest final de sezon, fiind una dintre handbalistele cu mare experienţă în Liga Campionilor. Din informaţiile FANATIK, “Duda” va ajunge la Bucureşti în următoarele zile, când va fi prezentată oficial.

ADVERTISEMENT

Eduarda Amorim este eligibilă să evolueze atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti are meciuri cruciale pe ambele fronturi. În campionat este la un punct de liderul Rapid, iar în Liga Campionilor este la două meciuri de Final Four.

A avut unul dintre cele mai mari contracte din lume la Rostov!

“Duda” Amorim a avut la Rostov unul dintre cele mai mari contracte din handbalul feminin, cu un salariu de 18.500 de euro lunar. Ea a fost depăşită de Cristina Neagu, care încasează 20.000 de euro pe lună după prelungirea cu CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani are Eduarda Amorim
  • 5 trofee ale Ligii Campionilor a câştigat Amorim cu Gyor