Sport

CSM București, transferuri de marcă pentru sezonul viitor! Cum arată echipa cu obiectiv Final Four

27.04.2021 | 21:48
CSM Bucuresti transferuri de marca pentru sezonul viitor Cum arata echipa cu obiectiv Final Four
CSM București, transferuri de marcă pentru sezonul viitor! Cum arată echipa cu obiectiv Final Four. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM București continuă campania de transferuri pentru sezonul viitor, una în care își anunță clar obiectivul: calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Ultima handbalistă ajunsă în “galaxie” este pivotul Yvette Broch. 

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a dat asigurări că va continua climatul de performanță la CSM București, iar bugetul echipei nu va fi diminuat în stagiunea viitoare. Iar, transferurile sunt pe măsură.

ADVERTISEMENT

CSM București, transferuri de marcă pentru sezonul viitor! Broch, ultima intrată în “galaxie”

La CSM București va avea loc în această vară o schimbare de linii. Nu mai puțin de cinci românce și crota Jelena Grubisic vor părăsi echipa. În schimb, au fost aduse nume importante din handbalul european.

Gabriela Perianu și Danisa Dedu pleacă la Rapid, Crina Pintea a semnat cu Gyor, Laura Moisă va evolua la Gloria Bistrița, în timp ce Bianca Bazaliu a semnat un contract cu echipa croată Podravka, acolo unde va fi colegă cu Iulia Dumanska. Jelena Grubisic, una dintre cele mai vechi componente ale echipei, a decis să se retragă la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Schimbare de linii la CSM București! Care sunt cele șase transferuri

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, CSM București le-a transferat pe Malin Aune și Emilie Hegh Arntzen de la Vipers Kristiansand. Apoi, “tigroaicele” au anunțat transferul Emei Ramusovic, de la Buducnost, pe postul de pivot.

CSM București își va pierde primii doi portari în intersezon, dar le-au adus în loc pe Tess Wester, portarul naționalei Olandei și Marie Davidsen, de la Thuringer. În cele din urmă, pe postul de pivot, CSM-ul s-a întărit și cu Yvette Broch, un nume uriaș în Europa.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, oficialii echipei din Capitală au negociat și cu Diana Ilina de la Gloria Bistrița, însă tratativele au intrat în impas și în acest moment mutarea are șanse mici de a se realiza.

Cum arată CSM București în sezonul viitor

CSM București caută încă o soluție pentru postul de extremă stânga după accidentarea gravă a căpitanului naționalei Franței, Siraba Dembele. Pe acel post, CSM le mai are pe Martine Smeets și tânăra Diana Fînaru.

ADVERTISEMENT

Cum arată CSM București din sezonul viitor cu noile transferuri: 

  • Portari: Tess Wester, Marie Davidsen, Raluca Săndulache
  • Extreme dreapta: Carmen Martin, Malin Aune
  • Inter dreapta: Barbara Lazovic, Andrea Klikovac
  • Centri: Elizabeth Omoregie, Denisa Vâlcan
  • Inter stânga: Cristina Neagu, Emilie Hegh Arntzen, Alexandrina Barbosa, Ștefania Stoica
  • Extreme stânga: Siraba Dembele, Martine Smeets, Diana Fînaru
  • Pivoți: Ema Ramusovic, Yvette Broch

Alexandrina Barbosa este așteptată să revină pe parchet în viitorul sezon după accidentarea gravă la ligamentele încrucișate suferită în meciul dintre CSM București și Krim Ljubljana, din finalul anului trecut.

Adi Vasile și-a prelungit contractul pentru următoarele două sezoane

Dacă la nivelul lotului, lucrurile se schimbă din temelii, la nivelul staff-ului, lucrurile rămân la fel. Adrian Vasile și-a prelungit cu doi ani angajamentul cu CSM București și o va alături în continuare pe Iulia Curea ca secund.

CSM București a ratat dramatic calificarea în Final Four în acest sezon, la un gol, în fața celor de la ȚSKA Moscova. Pentru “tigroaice” obiectivul sezonului viitor este calificarea între cele mai bune patru echipe ale continentului.

  • 2016 este anul în care CSM București a câștigat Liga Campionilor
  • 3,8 milioane de euro este bugetul echipei

 

ADVERTISEMENT