Cele mai citite

Foto. CSM Bucureşti se întăreşte pentru sezonul viitor! A semnat cu trei jucătoare de la Vardar

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a început campania de achiziţii pentru sezonul viitor şi a adus trei jucătoare de la Vardar Skopje.
Autor: Vicentiu Dinescu | 17.02.2018 | 14:52
Foto. CSM Bucureşti se întăreşte pentru sezonul viitor! A semnat cu trei jucătoare de la Vardar

CSM Bucureşti îşi propune câştigarea celei mai tari competiţii intercluburi şi pentru acest lucru le-a adus pentru sezonul viitor pe sârboaicele Andrea Lekic (30 de ani) şi Dragana Cvijic (27 de ani) şi pe extrema dreaptă din Muntenegru, Jovanka Radicevic (31 de ani).

Cea mai bună jucătoare a lumii în 2012 şi câştigătoare a Ligii Campionilor în 2013, Andrea Lekic este una dintre cele mai experimentate coordonatoare de joc şi a semnat un contract pe două sezoane: ”Am ales CSM pentru că este unul dintre cele mai mari cluburi din Europa şi îşi doresc să cucerească Liga Campionilor în fiecare an. Aceasta este ambiţia mea principală şi sunt foarte încântată că o să evoluez alături de atâtea jucătoare bune. Cunosc o mare parte din viitoarele colege şi sunt convinsă că mă vor ajuta să mă adaptez cât mai repede. Am auzit o mulţime de lucruri frumoase despre Bucureşti şi abia aştept să descopăr oraşul”.

Cele 3 vor să câştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti

Dragana Cvijic este una dintre cele mai masive jucătoare de pe semicerc şi a semnat pe un an cu CSM Bucureşti: ”Am fost foarte aproape de un transfer la CSM Bucureşti anul trecut, dar am decis să merg la Vardar. Sunt foarte fericită de alegerea mea de acum deoarece o să avem o echipă foarte puternică în următorul sezon. Atmosfera în sală e incredibilă, îmi amintesc de la Bucharest Trophy şi mă bucur că o să joc într-o ţară care trăieşte pentru handbal. Am venit aici pentru că vreau să câştig Liga Campionilor, acesta este obiectivul meu şi sunt sigură că putem obţine această performanţă”.

Jovanka Radicevic, care este campioană europeană în 2012 şi vicecampioană olimpică, în acelaşi an, a semnat pe două sezoane cu CSM Bucureşti: ”Sunt foarte fericită că o să fac parte din cea mai bună echipă şi că o să joc alături de cea mai bună jucătoare din lume. E un club nou pentru mine, am ambiţii mari şi obiective pe măsură. O să dau tot ce am mai bun pentru această echipă. Am avut ocazia să joc împotriva CSM-ului la Bucureşti, iar fanii au făcut o atmosferă incredibilă şi ne-a fost greu să jucăm cu presiunea sălii. Sunt oameni înnebuniţi după handbal şi abia aştept să joc cu un asemenea public în spate, care să ne încurajeze în permanenţă. Cred că oricărei echipe îi este greu să joace la Bucureşti”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!