News

CSM Bucureşti va deveni o SUPER-PUTERE în handbalul european! A transferat 3 CAMPIOANE MONDIALE

Echipa de handbal CSM Bucureşti va deveni noua echipă fanion a României, după dispariţia Olchimului. Gazeta Sporturilor anunţă că echipa patronată de Primăria Bucureşti a transferat 3...
04.02.2014 | 12:17
CSM Bucureşti va deveni o SUPER-PUTERE în handbalul european! A transferat 3 CAMPIOANE MONDIALE
ADVERTISEMENT

Echipa de handbal CSM Bucureşti va deveni noua echipă fanion a României, după dispariţia Olchimului. Gazeta Sporturilor anunţă că echipa patronată de Primăria Bucureşti a transferat 3 super-jucătoare. Acestea sînt Alexandra do Nascimento, Fernanda Franca da Silva, şi Ana Paula Rodrigues, toate sînt jucătoare la Hypo Viena.

Cele 3 handbaliste sînt totodată campioane mondiale cu Brazilia în 2013. Acestea vor juca singur din sezonul viitor la Bucureşti. Rămîne de văzut de handbaliste vor mai transfera cei de la CSM Bucureăti. Pe listă mai sînt jucătoare ca Oana Manea, Aurelia Brădeanu, Gabriela Perianu sau Linnea Thorstenson.

ADVERTISEMENT

Echipa va fi condusă de Mette Klit, după ce oficialii lui CSM au fost refuzaţi de fostul antrenor al Oltchimului, Jakob Vestergaard. Klit a fost secundul danezului în perioada petrecută la Rîmnicu Vîlcea. “Mette Klit a semnat deja ieri cu gruparea bucureşteană şi va veni la pregătirile echipei, efectiv, din 15 februarie”, a declarat preşedintele Căliman.

2015 este anul în care va fi finalizată noua sală polivalentă, care va fi construită în complexul Lia Manoliu. Pînă atunci, CSM Bucureşti va juca meciurile pe vechea sală polivalentă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri