Sport

CSM Bucureşti, victorie clară în “vulcanul” din Râmnicu Vâlcea! Cum arată clasamentul din Liga Florilor

CSM Bucureşti a câştigat fără drept de apel derby-ul cu Râmnicu Vâlcea, scor 34-30. "Tigroaicele" urcă pe primul loc în clasament, cu un punct peste Gloria Buzău.
22.09.2022 | 21:10
CSM Bucuresti victorie clara in vulcanul din Ramnicu Valcea Cum arata clasamentul din Liga Florilor
Cristina Neagu, în meciul dintre Vâlcea şi CSM Bucureşti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti continuă evoluţiile excelente din acest debut de sezon. “Tigroaicele” au câştigat mai clar decât o arată scorul derby-ul din vulcanul de la Râmnicu Vâlcea, scor 34-30. Cu acest succes, echipa lui Adi Vasile a urcat pe primul loc în clasament.

CSM Bucureşti, victorie clară în “vulcanul” din Râmnicu Vâlcea! “Tigroaicele” au controlat meciul

A fost o atmosferă electrizantă la Râmnicu Vâlcea, acolo unde sala Traian a fost umplută până la refuz la meciul cu CSM Bucureşti. Asta nu le-a împiedicat pe handbalistele CSM-ului să preia controlul încă din start, când s-au desprins la 3-0.

ADVERTISEMENT

Gazdele nu au putut reveni în meci şi diferenţa a crescut constant până la +8 în prima parte, la 16-8 şi 18-10. Chiar dacă au mai recuperat două goluri până la pauză, vâlcencele au intrat la cabine cu un handicap de şase goluri.

În partea secundă, CSM Bucureşti a păstrat foarte bine distanţa. Echipa lui Bent Dahl a avut o tentativă de a reveni în meci, la 26-23, însă “tigroaicele” au gestionat excelent avantajul şi s-au impus fără emoţii, cu 34-30.

ADVERTISEMENT

Fanii vâlceni nu au uitat de rivalitatea cu CSM Bucureşti! Bannere ironice la adresa conducerii

Atmosfera a fost una de mare meci la Râmnicu Vâlcea, iar rivalitatea din ultimii ani cu echipa din Capitală nu a fost uitată de fanii vâlceni, care au afişat două bannere ironice la adresa conducerii bucureştene.

Banner afişat de fanii vâlceni la meciul cu CSM
Banner afişat de fanii vâlceni la meciul cu CSM
Banner afişat de fanii vâlceni la meciul cu CSM Bucureşti
Banner afişat de fanii vâlceni la meciul cu CSM Bucureşti

Siraba Dembele a marcat de 11 ori! CSM Bucureşti, pe primul loc în clasament

Asma Elhagoui a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 6 goluri înscrise, în timp ce la CSM Bucureşti a strălucit Siraba Dembele, cu 10 goluri. Cristina Neagu a făcut un nou meci excelent, reuşind să înscrie de 6 ori.

ADVERTISEMENT

Rapid Bucureşti, cealaltă echipă care va juca în Liga Campionilor în weekend, a trecut fără emoţii cu o zi în urmă de Măgura Cisnădie, scor 34-25. CSM Bucureşti şi Rapid sunt despărţite de 3 puncte în clasament.

Gloria Buzău, singura echipă cu maximum de puncte!

Gloria Buzău este singura echipă cu maximum de puncte din Liga Florilor. Echipa lui Adrian Chiruț poate reveni pe primul loc dacă va învinge în deplasarea complicată de la Zalău, în faţa echipei lui Gheorghe Tadici.

ADVERTISEMENT

Celelalte meciuri ale etapei a 5-a se vor disputa în acest weekend. Tot atunci, CSM Bucureşti va primi vizita lui Bietigheim în Liga Campionilor, iar Rapid joacă la Kastamonu. Ambele formaţii sunt neînvinse în Liga Campionilor.

  • 11 goluri a marcat Siraba Dembele, cea mai bună marcatoare a CSM-ului 
  • 13 puncte din 15 posibile a adunat CSM Bucureşti 
ADVERTISEMENT