CSM Bucureşti, victorie în ultimele şase secunde în campionat! “Tigroaicele”, start slab de 2019 fără Cristina Neagu

Razvan Nicolae   
in Handbal
10/01/2019, 19:54
CSM Bucureşti, victorie în ultimele şase secunde în campionat! “Tigroaicele”, start slab de 2019 fără Cristina Neagu GALERIE FOTO
CSM Bucureşti, victorie în ultimele şase secunde în campionat

CSM Bucureşti a obţinut victoria în faţa Gloriei Buzău cu şase secunde înainte de finalul primului meci al anului 2019 . Fără Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, ambele accidentate în luna decembre, campioana României a avut viaţă grea în faţa nou-promovatei.

“Tigroaicele” au obţinut victoria în faţa Gloriei Buzău, scor 27-26, în etapa a 11-a din Liga Florilor. Elizabeth Omoregie a fost eroina lui CSM Bucureşti, handbalista de 22 de ani reuşind să marcheze golul victoriei cu şase secunde înainte de finalul meciului jucat în Sala “Rapid”. Campioana României ocupă locul doi în clasament, cu trei puncte în spatele lui SCM Râmnicu Vâlcea.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

CSM Bucureşti, victorie în ultimele şase secunde în campionat. Programul “tigroaicelor” în luna ianuarie

CSM Bucureşti a reuşit victoria în meciul de campionat cu Gloria Buzău în ultimele şase secunde, iar campioana României are parte de un program dificil în luna ianuarie. În plus, formaţia antrenată de Dragan Djukic nu se poate baza pe Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, care vor reveni pe teren abia în sezonul viitor. Pe 26 ianuarie, CSM Bucureşti va juca împotriva lui Gyor în prima etapă a grupelor principale din Liga Campionilor. Până la meciul din Ungaria, “tigroaicele” vor întâlni SCM Craiova, Minaur Baia Mare şi HC Zalău.

CSM Bucureşti, victorie în ultimele şase secunde în campionat. Ce program are campioana României în ianuarie
CSM Bucureşti, victorie în ultimele şase secunde în campionat. Ce program are campioana României în ianuarie

Înainte de meciul cu Gloria Buzău, Dragan Djukic a declarat că este greu ca Cristina Neagu să fie înlocuită. “Trebuie să spunem că Cristina Neagu este de neînlocuit. Pur şi simplu nu poţi să înlocuieşti o jucătoare ca ea. Putem să facem comparaţie cu Barcelona şi Messi. Fără Messi, Barcelona nu mai este aceeaşi echipă. Celelalte fete din lot trebuie să accepte faptul că e nevoie de schimbări. Vom schimba sistemul pentru că nimic nu va mai fi la fel fără Cristina şi Amanda. Ele sunt două jucătoare foarte importante pentru noi. De altfel, căutăm împreună cu conducerea să aducem nişte jucătoare. Dar nu e uşor în această perioadă a anului”, a declarat Dragan Djukic. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×