Sport

CSM București – Vipers Kristiansand 28-22 în Liga Campionilor la handbal feminin. „Tigroaicele” termină cu o victorie faza grupelor principale

07.03.2020 | 19:04
CSM Bucuresti  Vipers Kristiansand 2822 in Liga Campionilor la handbal feminin Tigroaicele termina cu o victorie faza grupelor principale
ADVERTISEMENT

Meciul CSM București – Vipers Kristiansand are loc sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul ultimei etape a grupei principale A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Bucureștencele vor să încheie cu o victorie o campanie cu multe lumini și umbre, motivată în bună măsură și de problemele medicale existente în lot.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI


Final de partidă: CSM București învinge cu 28-22. Româncele încheie etapa grupelor principale cu o victorie în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Minutul 55 – Cu cinci minute rămase de jucat, CSM București are un avans liniștitor de 7 goluri: 26-19.

Minutul 51 – CSM București conduce cu 25-18. În poarta româncelor a intrat Denisa Dedu.

Minutul 48 – CSM București se desprinde la șase goluri: 23-17. 

Minutul 41 – CSM București conduce cu 21-17. 

Minutul 38 – Cristina Neagru înscrie al 70-lea gol în această ediție de Liga Campionilor. 18-14 pentru București.

ADVERTISEMENT

Minutul 36 – CSM București – Vipers 16-13.

Minutul 32 – CSM București conduce cu 13-11.

A început repriza secundă.

Minutul 30 – Pauză. Româncele conduc cu 12-11.

Minutul 28 – CSM București conduce cu 12-10!

Minutul 23 – CSM București conduce cu 11-9.

Minutul 18 – Scorul este egal, 8-8.

Minutul 15 – Kristiansand conduce cu 7-6. 

Minutul 9 – CSM București conduce cu 5-2!

Minutul 3 – Momentan scorul este 0-0, nicio echipă nu a reușit să înscrie.

UPDATE, 7 martie, ora 19:01 / A început partida de la București!


CSM București – Vipers Kristiansand Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CSM București – Vipers Kristiansand se joacă sâmbătă, 7 martie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, în cadrul ultimei etape a grupei principale A a Ligii Campionilor la handbal feminin și este televizată în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus. De asemeni, o puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

CSM București a obținut calificarea în sferturi de finală, dar chiar și dacă va bate pe norvegience în ultimul meci, iar Esbjerg va pierde acasă cu Metz, din păcate se iau în calcul, la număr egal de puncte, rezultatele directe și danezele au golaveraj mai bun în raport cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

CSM nu mai poate urca peste locul 4

Asta înseamnă că orice ar face echipa pregătită de tandemul Adi Vasile – Per Johansson nu va putea urca mai sus decât locul 4, iar în sferturi de finală va fi nevoită să dea replică tocmai cele mai bune echipe din lume, Gyor, câștigătoare a grupei principale B.

Un meci cu Gyor la acest moment este un examen aproape imposibil chiar și pentru o echipă care o are în lot pe cea mai bună jucătoare a lumii pentru a patra oară, Cristina Neagu. Poate și cu norvegianca Nora Mork aptă de joc și tot ar fi fost teribil de greu să prinzi Final Four în fața lui Gyor, în condițiile în care se știe că Budapesta, capitala Ungariei, are abonament de la Federația Internațională de Handbal să găzduiască an de an Final Four.

ADVERTISEMENT

Adi Vasile și Per Johansson ar putea odihni dintre titulare

Asta nu înseamnă că tigroaicele nu vor căuta să dea totul în dubla cu Gyor, doar că ar fi avut alte șanse cu oricare alt adversar decât deținătoarea trofeului. S-au dus vremurile acelei superbe și de neuitat victorii în finala cu Gyor, când la adversare pe bancă era Martin Ambros, fostul selecționer de mai apoi al României.

Nu este exclus ca în ultimul meci din grupa principală A Adi Vasile și Per Johansson să ia decizia de a mai odihni dintre jucătoarele de bază, pentru că oricum nu mai contează rezultatul, Kristiansand și Ferencvaros fiind echipele deja eliminate.

Altfel ar fi stat lucrurile dacă ar fi câștigat la Metz

Dacă ar fi reușit la Metz să repete și prestația excelentă și rezultatul din partida de la București, cel mai bun joc al CSM-ului în toată campania europeană și ar fi câștigat vicecampioana României ar fi avut acum șanse să termine chiar prima în grupă și situația sa ar fi fost una net favorabilă, pentru că am fi putut avea un derby românesc, cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Bookmakerii nu prea țin însă cont de calculele antrenorilor de la CSM sau de faptul că echipa bucureșteană poate arăta într-o formulă mult schimbată și acordă o cotă de 1,22 la victorie pentru CSM și 5,60 în favoarea lui Vipers Kristiansand.

ADVERTISEMENT