Continuă problemele la CSM Bucureşti! Neagu şi compania, la un pas de eliminare în Cupa României!

csm bucuresti-hc zalau, cristina neagu, Cupa Romaniei, Isabelle Gullden

CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României la handbal feminin, dar fetele antrenate de Helle Thomsen au fost aproape de o surpriză negativă.

Formaţia din capitală trece printr-o perioadă neagră în ultimele săptămâni, iar după înfrâgerile cu Gyor, Rostov Don şi SCM Craiova, echipa bucureşteană a fost aproape să rateze şi prezenţa în penultimul act al Cupei României.

HC Zalău a dominat prima parte şi a avut un avans de trei goluri la pauză, 17-14, însă vedetele de la CSM Bucureşti au revenit în partea secundă şi s-au impus în cele din urmă cu 29-27, într-o partidă mult mai dificilă faţă de ceea ce aşteptau fanii bucureşteni.

CSM Bucureşti - HC Zalău 29-27. Gullden şi Neagu au făcut diferenţa

Cele două super vedete ale CSM-ului au făcut diferenţa în ultimele 20 de minute ale jocului şi au reuşit să conducă echipa spre o victorie necesară în condiţiile tensionate din ultimele săptămâni. Gullden a încheiat meciul cu şase goluri, în timp ce Neagu a punctat şi ea de patru ori. Tamaş şi Panici au fost printre remarcatele de la Zalău, cele două reuşind împreună 12 goluri.