Continuă problemele la CSM Bucureşti! Neagu şi compania, la un pas de eliminare în Cupa României!

Tibi Demeter   
in Sporturi
14/03/2018, 18:53
Continuă problemele la CSM Bucureşti! Neagu şi compania, la un pas de eliminare în Cupa României!

Formaţia din capitală trece printr-o perioadă neagră în ultimele săptămâni, iar după înfrâgerile cu Gyor, Rostov Don şi SCM Craiova, echipa bucureşteană a fost aproape să rateze şi prezenţa în penultimul act al Cupei României.

HC Zalău a dominat prima parte şi a avut un avans de trei goluri la pauză, 17-14, însă vedetele de la CSM Bucureşti au revenit în partea secundă şi s-au impus în cele din urmă cu 29-27, într-o partidă mult mai dificilă faţă de ceea ce aşteptau fanii bucureşteni.

CSM Bucureşti – HC Zalău 29-27. Gullden şi Neagu au făcut diferenţa

Cele două super vedete ale CSM-ului au făcut diferenţa în ultimele 20 de minute ale jocului şi au reuşit să conducă echipa spre o victorie necesară în condiţiile tensionate din ultimele săptămâni. Gullden a încheiat meciul cu şase goluri, în timp ce Neagu a punctat şi ea de patru ori. Tamaş şi Panici au fost printre remarcatele de la Zalău, cele două reuşind împreună 12 goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×