Sport

CSM București-Thuringer 23-23. Cădere pentru „Tigroaice” în repriza secundă! Final dramatic

CSM BucurestiThuringer 2323 Cadere pentru Tigroaice in repriza secunda Final dramatic

Meciul CSM București – Thuringer are loc vineri, 8 martie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul ultimei runde a grupei principale B din Champions League. CSM s-a calificat pentru sferturile de finală ale competiției, în timp ce echipa germană, pregătită de românul Herbert Muller, va încheia pe ultimul loc. CSM trebuie să câștige acest joc, pentru a-și păstra locul 3 în această grupă. Vezi meciul live video aici.


Min 60: Scorul final a fost 23-23! CSM București a picat complet în repriza a doua, când antrenorul lui Thuringer, Herbert Muller a jucat în ofensivă cu poarta goală! Cu noroc, „Tigroaicele” au obținut un punct pe finalul partidei, chiar dacă au fost conduse la două goluri. CSM București a avut și un avantaj de 7 goluri! 

Min 59 Lazovic egalează, după ce Grubisic a reușit să salveze o minge. Scor 53-53!

Min. 52 Cinci minute fără gol înscris pentru CSM București iar Thuringer a preluat conducerea, scor 21-20!

Min. 47 Înscrie și ce Radicevic, 20-18 pentru CSM București!

Min. 46 Omoregie aduce din nou în avantaj CSM București iar Grubisic apără, după ce nemțoaicele egalaseră la 18! CSM București – Thuringer 19-18!

Min. 42: CSM Bucureşti mai are un avans de doar 2 goluri, scor 17-15.

Min. 37: Început greu de repriză, “tigroaicele” au marcat doar două goluri, scor 16-12

Min. 30: CSM București are un avantaj de 6 goluri, la pauza partidei cu Thuringer, scor 14-8!

Min. 24: Grubisic a reușit o nouă paradă iar CSM București are un avantaj de 5 goluri, după un „tun” al lui Bazaliu, scor 11-6!

Min. 21: Oana Manea înscrie din pasa Biancăi Bazaliu și CSM București are 10-6.

Min. 15: Radicevic înscrie de două ori la rând de la 7 metri și CSM București conduce cu 7-4!

Min. 10: Elizabeth Omoregie a înscris de două ori la rând. Scorul este 4-2 pentru CSM București.

Min. 5: Iulia Curea a înscris dintr-un 7 metri obținut de Radicevic. Scorul este 2-2

Update, ora 18:00 A început ultima partidă a „Tigroaicelor” din faza grupelor. Sportivele celor două echipe au primit flori cu ocazia zilei de 8 martie.


CSM București – Thuringer Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida CSM București – Thuringer se joacă vineri, de la ora 18:00, în sala Polivalentă din București și contează pentru ultima etapă a grupei principale B. Meciul va fi televizat de Digi Sport și Telekom Sport, cele două televiziuni care au transmis toate partidele campioanei României din acest sezon de Liga Campionilor și vor transmite în direct și sferturile de finală. Dacă nu puteți viziona meciul la TV puteți intra pe site-ul FANATIK.RO și urmări jocul în format LIVE VIDEO.

O victorie a tigroaicelor, absolut logică după diferența de valoare dintre cele două loturi, ar face ca bucureștencele să își păstreze locul 3 și să joace în sferturi o dublă infernală, împotrvia echipei ruse Rostov pe Don, cu care s-a mai întâlnit în alte dăți și a obținut rezultate pozitive. Acum, însă va fi innfinit mai greu, echipa fiind pregătită de selecționerul României, spaniolul Martin Ambros.

CSM București - Thuringer stabilește adversara din sferturi pentru bucureștence
CSM București – Thuringer stabilește adversara din sferturi pentru bucureștence

CSM trebuie să bată ca să rămână pe locul 3

Dacă însă rezultatul nu va fi unul pozitiv, adică victorie, atunci CSM va pica, mai mult ca sigur, pe locul 4 în grupă, momentan fiind la egalitate de puncte cu echipa de pe această poziție, Ferencvaros, Unguroiacele joacă acasă cu Krim Ljublajna, care a produs o mare surpriză în runda precedentă, învingând acasă pe CSM. Și în acest caz dracul ar fi și mai negru pentru CSM, pentru că ar da peste liderul detașat al grupei A, formația franceză Metz. Există însă și o șansă de a termina pe locul 2 și a juca astfel cu Buducnost: CSM bate pe Thuringer, Vipers Kristiansand pierde acasă cu Gyor și CSM termină pe locul secund!

Antrenorul Dragan Djukic, care din vară îi va lăsa locul suedezului Thomas Ryde, fostul selecționer al României dinainte de Ambros Martin, va fi din nou lipsit de aportul celei mai importante jucătoare, Cristina Neagu, despre care se scrie că ar putea pleca din vară, fie la Gyor, fie în Franța, la Brest,pentru că nu a primit o mărire de salariu la CSM.