Sport

Foto. Craiova scrie istorie! În finala EHF după un meci de infarct

SCM Craiova a reuşit o performanţă de excepţie şi s-a calificat în finala Cupei EHF, eliminând formaţia Kastamonu din Turcia.
14.04.2018 | 19:32
Foto Craiova scrie istorie In finala EHF dupa un meci de infarct

UPDATE, ora 19:30 / Oltencele au câştigat în tur la un gol diferenţă (23-22), dar returul de pe teren propriu a fost extrem de dificil. În cele din urmă SCM Craiova s-a calificat în finală după ce a remizat în meciul retur, scor 18-18. În finala Cupei EHF, SCM Craiova va întâlni echipa norvegiană Kristianstadt, care a învins formaţia daneză Viborg, scor 29-23, după ce pierduseră în tur la trei goluri. VEZI BUCURIA DE LA FINALUL MECIULUI ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, ora 19:15 / Avantajul se mută de la o echipă la alta. În minutul 50, Kastamonu conduce cu 15-14, dar oltencele se califică la acest scor.


UPDATE, ora 19:00 / În minutul 40, SCM Craiova se află în avantaj, scor 12-11.


UPDATE, ora 18:35 / La pauză scorul este 9-10, dar SCM Craiova păstrează şanse de calificare în marea finală.


UPDATE, ora 18.20 / Echilibrul se menţine în continuare la Craiova. După 20 de minute scorul este 8-8.


UPDATE, ora 18:10 / Meciul are un debut echilibrat. După 10 minute, cele două formaţii se află la egalitate, scor 3-3.


UPDATE, ora 17:50 / Toate biletele au fost vândute. Atmosfera din sala de la Craiova este electrizantă. Partida urmează să înceapă în câteva minute. 


CSM Craiova – Kastamonu LIVE STREAM. Este un moment istoric pentru sportul craiovean. Sâmbătă, 14 aprilie, ora 18:00 întreaga Bănie va trăda iubirea pentru sportul rege, mutându-se fie în Sala Sporturilor fie pe stadionul Ion Oblemenco, fie în faţa televizoarelor. Echipa de handbal feminin poate deveni emblema oraşului, având şansa să devină primul club din Craiova care va disputa o finală de cupă europeană la nivel de club.

CSM Craiova – Kastamonu LIVE STREAM. CSM Craiova va juca returul semifinalei Cupei EHF împotriva turcoaicelor de la Kastamonou, pe care au reuşit să le învingă la ele acasă cu 23-22, după o a doua repriză fantastică, pentru că la pauză gazdele aveau avantaj de patru goluri. În cealaltă semifinală norvegiencele de la Kristianstadt au de recuperat trei goluri în faţa danezelor de la Viborg. În tur a fost 34-31 pentru Viborg.

CSM Craiova – Kastamonu LIVE STREAM. Craiova Maxima a ratat finala Cupei UEFA în 1982

CSM Craiova – Kastamonu LIVE STREAM. Bogdan Burcea, antrenorul lui CSM, cere elevelor sale multă luciditate şi inteligenţă, convins fiind că adversarul va veni să dea totul pentru a răsturna situaţia. Burcea nu vrea pripeală în jocul fetelor, care să caute să ţină atacul până la limita permisă de regulament, pentru a găsi cea mai bună poziţie de finalizare.

CSM Craiova – Kastamonu LIVE STREAM. Din punctul de vedere al antrenorului cheia va fi modul în care se vor apăra oltencele. Cât mai puţine goluri primite şi recuperări vor deschide cert drumul spre obiectivul visat de un oraş întreg, după semifinala Craiovei Maxima la fotbal, în 1982, contra Benficăi, când deşi nu a pierdut nici o manşă echipa olteană a ratat finala Cupei UEFA datorită golului în deplasare reuşit de lusitani.