Sport

CSM, ofertă pentru Katarina Bulatovic! Se luptă cu Buducnost pentru transfer

24.07.2018 | 12:15
CSM oferta pentru Katarina Bulatovic Se lupta cu Buducnost pentru transfer

CSM, ofertă pentru Katarina Bulatovic! Campioana României la handbal este la un pas să dea lovitura pe piața transferurilor. Astfel, formația susținută de Primăria Capitalei vrea să o aducă la București pe Katarina Bulatovic. Fostă campioană europeană în 2012, jucătoarea din Muntenegru a rezistat un singur an la Rostov Don. După ce și-a luat adio de la conducerea și colegele din Rusia, handbalista a declarat că este deschisă oricărei oferte.

Nu a durat prea mult până când marile forțe ale Europei au intrat pe fir și au pornit cursa pentru a obține semnătura interului dreapta. Printre formațiile care și-au exprimat dorința de a o transfera pe muntenegreancă se află și CSM București.

CSM, ofertă pentru Katarina Bulatovic!

Deși oferta financiară făcută de conducerea CSM-ului este una superioară, presa din Muntenegru a scris că cele mai mari șanse pentru a obține serviciile lui Bulatovic le are Buducnost. Jucătoarea n-ar fi la prima aventură alături de această formație. De două ori a mai câștigat Liga Campionilor Bulatovic în tricoul lui Buducnost.

CSM București păstrează însă un as în mânecă în privința negocierii. Șefii campioanei României mizează pe faptul că Bulatovic va fi atrasă să lucreze din nou alături de Cristina Neagu, colaborarea dintre cele două fiind perfectă în trecut.

Două handbaliste grele din lotul CSM-ului ar avea concurență serioasă dacă Bulatovic semnează. Norvegianca Amanda Kurtovic și slovena Barbara Lazovis evoluează și ele pe același post cu Katarina, considerată cel mai valoros inter dreapta din lume.

33 de ani are Katarina Bulatovic