CSM Poli Iaşi mai pierde un jucător, după Qaka: “El îşi doreşte, dar e dificil”

Mirela Apostol   
in Liga 1 Betano
16/05/2018, 22:05
CSM Poli Iaşi mai pierde un jucător, după Qaka: “El îşi doreşte, dar e dificil”
CSM Poli Iaşi mai pierde un jucător

CSM Poli Iaşi mai pierde un jucător, după Qaka, mijlocaşul albanez care a semnat cu FCSB.

Adrian Ambrosie, preşedintele lui CSM Poli Iaşi, a vorbit despre Jo Santos, al cărui împrumut de la Şerif Tiraspol îi expiră la finalul acestei stagiuni. Oficialul moldovenilo a anunţat şi că Platini s-a împăcat cu antrenorul Flavius Stoican:

CSM Poli Iaşi mai pierde un jucător: “E împrumutat”

”Jo, din păcate, nu mai este jucătorul nostru din vară, el e împrumutat de la Sheriff Tiraspol. Deşi îşi doreşte să vină din nou la noi să joace, probabil că va fi difiicil. Pe de altă parte, Platini e unul dintre jucătorii care au confirmat în acest sezon, chiar dacă a avut acea ieşire nervoasa, şi-a cerut scuze faţă de antrenor, faţă de echipă, faţa de noi. Am fost la o şedinţă, am discutat bărbăteşte, eu sper în continuare să-l folosim sau dacă nu, să poata să plece pe o sumă de bani”, a declarat Adrian Ambrosie la Telekomsport.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×