Fotbal intern

Video. Budescu, două tentative de magie: bară şi apoi şut de la 50 de metri

CSMS Iaşi o conduce pe FCSB prin golul lui Paţîru. Budescu a incercat sa marcheze două goluri magice, iar Bălaşa s-a certat cu Cioinac.
17.11.2017 | 22:57
Video. Budescu, două tentative de magie: bară şi apoi şut de la 50 de metri
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut la Iaşi, scor 0-1, singurul gol al partidei fiind marcat de Panţîru, imediat după pauză. Spiritele s-au încins după faza golului, iar punctul culminant a fost în minutul 52.

Bălaşa a încercat o pătrundere spre poarta ieşenilor, dar a fost imediat bruscat de Cioinac, la marginea careului. Fundaşul de la FCSB a sprintat imediat spre cel care îl faultase, iar fostul dinamovist nu s-a ferit să îl şi împingă, după ce şi Bălaşa îl atinsese uşor. 

ADVERTISEMENT

CSMS Iaşi – FCSB 1-0. Bălaşa şi Cioinac, avertizaţi

Totul s-a întâmplat sub privirile arbitrului Marcel Bârsan, iar Bălaşa a încercat să profite pentru a obţine eliminarea adversarului său şi a amplificat urmările contactului cu Ionuţ Cioinac. Centralul nu s-a lăsat impresionat şi, în cele din urmă, ambii jucători au fost avertizaţi.

ADVERTISEMENT

Lovitura liberă rezultată a adus şi cea mai mare ocazie a FCSB din această partidă. Budescu a executat de la 20 de metri şi a şutat senzaţional şi a ratat milimetric. A părut că şutează înspre colţul din dreapta, dar a întors în ultima clipă spre stânga. Portarul a fost păcălit, dar mingea a lovit bara şi a ieşit în aut.

Doar 60 de secunde mai târziu, Budescu a fost din nou în centrul atenţiei. A încercat să profite de o ieşire a lui Koselev până la marginea careului şi a şutat din prima, deşi se afla la 50 de metri distanţă de poartă. Mingea a mers, totuşi, destul de departe de poartă.

VIDEO cu rezumatul partidei

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri