Video. Budescu, două tentative de magie: bară şi apoi şut de la 50 de metri

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
17/11/2017, 22:57
Video. Budescu, două tentative de magie: bară şi apoi şut de la 50 de metri

FCSB a pierdut la Iaşi, scor 0-1, singurul gol al partidei fiind marcat de Panţîru, imediat după pauză. Spiritele s-au încins după faza golului, iar punctul culminant a fost în minutul 52.

Bălaşa a încercat o pătrundere spre poarta ieşenilor, dar a fost imediat bruscat de Cioinac, la marginea careului. Fundaşul de la FCSB a sprintat imediat spre cel care îl faultase, iar fostul dinamovist nu s-a ferit să îl şi împingă, după ce şi Bălaşa îl atinsese uşor. 

CSMS Iaşi – FCSB 1-0. Bălaşa şi Cioinac, avertizaţi

Totul s-a întâmplat sub privirile arbitrului Marcel Bârsan, iar Bălaşa a încercat să profite pentru a obţine eliminarea adversarului său şi a amplificat urmările contactului cu Ionuţ Cioinac. Centralul nu s-a lăsat impresionat şi, în cele din urmă, ambii jucători au fost avertizaţi.

Lovitura liberă rezultată a adus şi cea mai mare ocazie a FCSB din această partidă. Budescu a executat de la 20 de metri şi a şutat senzaţional şi a ratat milimetric. A părut că şutează înspre colţul din dreapta, dar a întors în ultima clipă spre stânga. Portarul a fost păcălit, dar mingea a lovit bara şi a ieşit în aut.

Doar 60 de secunde mai târziu, Budescu a fost din nou în centrul atenţiei. A încercat să profite de o ieşire a lui Koselev până la marginea careului şi a şutat din prima, deşi se afla la 50 de metri distanţă de poartă. Mingea a mers, totuşi, destul de departe de poartă.

VIDEO cu rezumatul partidei

Închide ×