“Nu mi-a plăcut jocul!” Mangia, ironic cu arbitrul meciului!

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
31/03/2018, 23:17
“Nu mi-a plăcut jocul!” Mangia, ironic cu arbitrul meciului!

CSU Craiova a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, şi oltenii le-ar putea da o mână de ajutor celor de la FCSB să treacă pe primul loc în clasament. La finalul meciului, Devis Mangia s-a declarat total nemulţumit de joc.

Nu a fost un meci prea frumos. Nu a fost un spectacol. Poate fi şi din cauza gazonului. Azi nu am găsit o soluţie pentru a marca. Trebuie să recunoaştem că CFR a controlat mult mai bine jocul. Nu ne-au surprins. Ne-am aşteptat. Nu mi-a plăcut jocul. Avem o apărare foarte bună, care nu a mai primit gol de câteva meciuri. Trebuie să găsim un echilibru între ofensivă şi defensivă”, a declarat Devis Mangia.

Mangia, deranjat de arbitru după CSU Craiova – CFR Cluj 0-0

Antrenorul lui CSU Craiova a comentat şi decizia arbitrilor de a prelungi meciul cu doar două minute, chiar dacă toate schimbările s-au efectuat pe durata celei de-a doua reprize. Nu i-am reproşat nimic arbitrului. L-am întrebat dacă s-a schimbat regulamentul. S-au făcut şase schimbări şi mă aşteptam la trei minute de prelungire, nu două”.

Devis Mangia l-a lăudat la finalul meciului pe Florin Gardoş, care a revenit în Liga 1 Betano după trei ani şi zece luni. Săptămâna asta, Florin Gardoş a lucrat foarte bine, din acest motiv l-am şi introdus în lot, pe bancă. Am luat în considerare şi carateristicile adversarului. A făcut un meci bun”, a mai precizat Devis Mangia.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×