Cele mai citite

Nu a mai suportat umilinţa! Ce a făcut un fan dinamovist după golul lui Bancu

CSU Craiova - Dinamo 1-0. Ce a făcut un fan al dinamoviştilor, de necaz, după ce a înscris Bancu unicul gol al meciului din Cupa României.
06.03.2018 | 20:30
Nu a mai suportat umilinţa! Ce a făcut un fan dinamovist după golul lui Bancu
ADVERTISEMENT

Partida de la Craiova nu s-a jucat numai pe gazon. Atmosfera din tribune a fost incendiară, pe stadionul Ion Oblemenco venind şi un important contigent de fani ai lui Dinamo, cu speranţa că favoriţii lor vor reuşi să obţină calificarea în semifinale şi să mai atenueze din supărarea produsă ca urmare a ratării accesului în play-off.

Se ştie însă că între suporterii olteni şi cei ai câinilor relaţiile nu sunt dinte cele mai cordiale şi că nu de puţine ori s-a ajuns chiar la confruntări violente. Şi de această dată cele două galerii au avut ceva de împărţit de la bun început, dar forţele de ordine au fost pe fază şi au stopat conflictul.

ADVERTISEMENT

CSU Craiova – Dinamo. La meci au fost 600 de fani dinamovişti

Dinamo a deplasat 600 de suporteri la Craiova, un număr destul de important de fani, în condiţiile în care riscul de violenţe era destul de ridicat. Până la urmă nu s-a întâmplat nimic şi miile de suporteri în alb-albastru au sărbătorit din plin calificarea.

Din rândul suporterilor buureşteni unul nu a mai putut suporta situaţia şi după golul lui Bancu a avut o reacţie cel puţin hilară. Pur şi simplu s-a descălţat şi a aruncat cu năduf pantoful pe teren. Obiectul a fost predat pe margine de către fundaşul portughez al gazdelor, Thiago Ferreira.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri