Cele mai citite

Florin Bratu, noul antrenor al “câinilor”: “Cu ei merg mai departe”

CSU Craiova - Dinamo 1-0 în sferturile de finală ale Cupei României. Ce spune noul antrenor al câinilor, Florin Bratu despre ratarea ultimului obiectiv pentru echipa din Ştefan cel Mare.
06.03.2018 | 19:28
Florin Bratu, noul antrenor al

Dinamo a luptat, mai ales în a doua parte a reprizei secunde, dar nu a putut evita eliminarea din Cupa României. CSU Craiova a învins cu 1-0 în ultimul meci din cadrul sferturlor de finală şi alb-roşii au ratat şi ultimul obiectiv al acestui sezon, în care vor continua în play-out. 

Noul tehnician al câinilor, Florin Bratu, este destul de liniştit după acest eşec, fiind mulţumit în bună măsură de jocul echipei sale, care însă nu a reuşit să marcheze.

“Din punct de vedere fizic am stat bine, ca organizare de joc s-a văzut că au respectat sarcinile primite. Nu e un capăt de drum. Vreau să văd în continuare, pentru că putem câştiga meciuri. O singura greşeală am făcut şi am fost taxaţi. Craiova e o echipă bună, matură, cu un antrenor bun care se va bate la campionat. Tot ce am pregatit la antrenament pentru faza de construcţie s-a anulat datorită unui gazon foarte rău, care nu face cinste Craiovei. Noi am dominat repriza a doua, dar nu e suficient să domini, mai trebuie să şi marchezi. Uşor-uşor încep să îi cunosc pe jucători şi să îmi dau seama ce avem de făcut. Cu ei merg mai departe.

Tensiunile îşi au şi ele rolul lor în meci, e firesc să întervină şi astfel de momente, dar au fost în limita normalului, nu s-au depăşit limitele. Ştiam la ce m-am înhămat când am plecat la drum, dar nu mă sperii, pentru că avem timp să ne punem pe picioare şi să arătăm tot mai bine de la meci la meci.

Pesic în faţă a fost o decizie normală în condiţiile în care ne-a lipsit Nemec, accidentat, iar Popa a avut probleme familiare. Pesic a avut o ocazie importantă şi a arătat că poate juca în faţă, în situaţia în care nu avem alte soluţii. “

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri