Programul Cupei! Când se joacă Craiova – Dinamo şi Hermannstad – FCSB

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
05/02/2018, 12:45
Programul Cupei! Când se joacă Craiova – Dinamo şi Hermannstad – FCSB

FCSB va evolua pe terenul celor de la Hermannstad, la Sibiu, în sferturile Cupei României. Meciul se va juca miercuri, 28 februarie, de la ora 18.30, iar oficialii formaţiei care este pe poziţia secundă în acest moment în Liga a doua au ţinut neapărat ca acest meci să se joace pe propriul stadion. Astfel, Hermannstad va închiria o nocturnă mobilă, special pentru ca fanii sibieni să poată participa la întâlnire.  Şocul sferturilor de finală din Cupa României, CSU Craiova – Dinamo, a fost programat pentru joi 1 martie, de la ora 20:30,

Programul complet al sferturilor este următorul: Marţi, 27 februarie – Gaz Metan Mediaş – Astra, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport; Miercuri, 28 februarie – AFC Hermannstadt – FCSB, ora 18:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X; FC Botoşani – CSM Politehnica Iaşi, ora 21:15, Digi Sport, Telekom Sport; Joi, 1 martie – CSU Craiova – Dinamo Bucureşti, ora 20:30, Digi Sport, Telekom Sport, PRO X.

CSU Craiova – Dinamo este capul de afiş al sferturilor

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

CSU Craiova şi Dinamo s-au întâlnit duminică, în Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano. Cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2, dinamoviştii revenind de două ori de la 0-1 şi 1-2.

Închide ×