Fotbal intern

FOTO+VIDEO. Sărbătoare în vestiar după victoria cu CS U Craiova

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI CRAIOVA - FCSB, SCOR 2-5, ÎN ETAPA A 16-A DIN LIGA 1 BETANO....
30.10.2017 | 00:01
FOTOVIDEO Sarbatoare in vestiar dupa victoria cu CS U Craiova

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI CRAIOVA – FCSB, SCOR 2-5, ÎN ETAPA A 16-A DIN LIGA 1 BETANO.

Update. Meciul CS Universitatea Craiova – FCSB s-a terminat cu victoria categorică a trupei lui Nicolae Dică, scor 2-5, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. FANATIK.RO vă prezită mai jos toate fazele importante ale debry-ului de la Severin. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI! Imediat după finalul meciului, jucătorii lui Nicolae Dică au sărbătorit în vestiar. 

#noi

A post shared by FC Steaua Bucureşti (@fcsbofficial) on

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Constantin Budescu a fost înlocuit cu Florinel Coman, iar mijlocaşul transferat de la Astra Giurgiu a fost huiduit de tot stadionul.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Kelic a înscris golul de 2-4, în minutul 71, iar Florin Niţă a refuzat pentru a doua oară să le dea balonul oltenilor. Astfel, Băluţă şi Ferreira au sărit cu nervozitate la portarul FCSB-ului.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Burlacu a redus din diferenţă, iar oltenii s-au arătat nervoşi după ce Florin Niţă a refuzat să le dea balonul rapid pentru a reîncepe meciul. VEZI ONLINE ÎN FORMAT LIVE VIDEO MECIUL CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB LIVE STREAM LIGA 1 BETANO.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Suporterii formaţiei CS U Craiova au început să părăsească stadionul din Severin după ce Florin Tănase a înscris golul de 3-0 pentru FCSB, în minutul 63.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Denis Alibec a fost introdus pe teren de Nicolae Dică în minutul 53 al meciului de pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Românul l-a înlocuit pe Harlem Gnohere.

22901351_1690466047676697_466472236_n 23113566_1690467354343233_576421987_n

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. În minutul 47 al meciului din Severin, Alex Mitriţă a căzut în careul lui Florin Niţă după un duel cu Larie, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, toate acestea spre nemulţumirea suporterilor echipei CS U Craiova care au cerut penalty şi l-au huiduit pe central.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Devis Mangia, antrenorul italian al lui CS U Craiova, a decis ca tot lotul oltenilor să intre la vestiar pentru şedinţa din pauza meciului. Startul reprizei a doua a întârziat, după ce cele două formaţii au ieşit cu târziu de la vestiare. De partea cealaltă, Nicolae Dică a decis să nu-l introducă pe Denis Alibec la pauza meciului.   

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Alex Băluţă, căpitanul formaţiei CS Universitatea Craiova, a vrut să-i surprindă pe stelişti în momentul în care a executat un corner. Mijlocaşul ofensiv a încerca o schemă, care însă a eşuat. Băluţă a atins mingea sperând ca niciun adversar nu va observa şi a plecat de la colţul terenului. Enache a fost pe fază şi s-a dus să-l blocheze pe căpitanul oltenilor. Arbitrul de tuşă a decis să-l oprească pe Enache din a jucat mingea şi a cerut ca Băluţă să execute din nou cornerul. CLICK ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINE. 

dsada

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Mihai Rotaru, patronul echipei CS U Craiova, a decis ca pe tabela de marcaj a stadionului “Municipal” din Drobeta Turnu Severin să apară că joacă U Craiova şi Steaua.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Pauză pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Formaţia pregătită de Nicolae Dică intră cu avantaj la vestiare.CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA. 

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Micuţa galerie a FCSB-ului a explodat în minutul 34, atunci când Filipe Teixeira a majorat diferenţa după o pasă superbă a lui Momcilovic.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Denis Alibec este rezervă în meciul Craiova – FCSB, iar atacantul iertat de Nicolae Dică după ieşirea nevoasă de la Voluntari – FCSB, scor 0-0, s-a bucurat alături de colegii săi în momentul în care Harlem Gnohere a înscris în minutul 1.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Sunt aşteptaţi aproximativ 15.000 de suporteri pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Oficialii formaţiei CS Universitatea Craiova le-au pus la dispoziţie fanilor echipei lui Devis Mangia un tren pentru a ajunge în Severin.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Peluza “Roş-Albastră” a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care le-a adus aminte suporterilor meciul dinte ASA Tg. Mureş şi FCSB, din 2014, care a fost arbitrat de Istvan Kovacs. Aceştia au ţinut să-i trimită un mesaj subtil arbitrului

“Nu ştiu câţi dintre voi şi-l mai amintesc pe Istvan Kovacs…Un arbitru care ne-a tocat la acel meci de pomină, ASA Tg. Mureş – STEAUA din 2014. Da, acel arbitru care i-a permis lui N’Doye să-l calce pe Keşeru, fără să primească, barem, cartonaşul galben deşi merita cartonaşul roşu, acel arbitru care i-a permis lui Mureşan să îi spargă ochiul lui Raul Rusescu, gest ce merita nu doar cartonaşul roşu ci şi puşcărie pentru gestul făcut cu intenţie, de către Mureşan, acel arbitru (Istavan Kovacs) care u a văzut un penalty clar comis de Stăncioiu (ce ironie a sorţii…) asupra lui Tamaş (în repriza a doua), acel arbitru ce îl elimina pe Pârvulescu, complet aiurea…. Sperăm ca de data asta să arbitreze aşa cum trebuie, nu vrem să fim avantajaţi, avem valoare să ne impunem, chiar lejer, contra juveţilor. DOAR SUNTE STEAUA”. Pe lânga acest mesaj, fanii FCSB-ului au mai postat şi un filmuleţ din timpul meciului cu ASA Târgu Mureş

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Pe pagina oficială de Facebook a formaţiei CS Universitatea Craiova au apărut mai multe imagini cu suporterii formaţiei din Bănie care au plecat spre Severin pentru a participa la derby-ul cu FCSB. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI! 

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. În gara din Craiova au fost lipite afişe destinate suporterilor echipei lui Devis Mangia. “CFR Călători Craiova urează, succes Universităţii Craiova. Echipa ta – “Campioana unei mari iubiri”. Ştiinţa – FCSB! Hai Craiova!”

ffs

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Suporterii formaţiei FCSB şi-au anunţat şi ei prezenţa pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin. Mai mult, aceştia au postat pe pagina oficială de Facebook că biletele destinate suporterilor echipei pregătite de Nicolae Dică vor fi disponibile la stadion, în jurul orei 19:00.

csadac

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. O pare a suporterilor care nu au plecat cu trenul spre Severin au apelat la autocar. Aceştia s-au pozat în drum spre stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin.  

23113749_1697892363562818_1360569419_n

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Update. Suporterii formaţiei CS Universitatea Craiova s-au adunat în gara din Bănie pentru a pleca spre Drobeta Turnu Severin, acolo unde va avea loc duelul cu FCSB.

Steliştii sunt o adevărată „bestia nera” pentru olteni. Din 2014, de când formaţia din Bănie a promovat în prima ligă, “roş-albaştrii” nu au mai pierdut în capitala Olteniei.

Echipa patronată de Gigi Becali nu a avut emoţii, în ultimii 15 ani, cu formaţiile din Craiova, indiferent de numele pe care acestea le-au purtat. Pe 1 septembrie 2002 s-a înregistrat ultima victorie a craiovenilor în faţa Stelei. FC Universitatea Craiova o învingea atunci, în etapa a 3-a din campionat, scor 3-1, pe Steaua. Golurile oltenilor erau marcate de Bobi Verdeş, dublă, şi Marius Sava, în timp ce pentru stelişti a înscris Claudiu Răducanu.

Orgolii mari la CSU Craiova – FCSB

Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Finanţatorul FCSB,  Gigi Becali se aşteaptă la un meci dificil contra oltenilor de la CS Universitatea Craiova. Omul de afaceri recunoaşte faptul că trupa lui Devis Mangia va fi una dintre contra-candidatele echipei sale la câştigarea titlului în acest sezon. Becali vede Craiova chiar pe locul 2 în ierarhia finală din Liga 1 Betano şi consideră că meciul cu oltenii este mai important decât cel cu Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru a venit în vestiarul echipei sale pentru a discuta cu jucătorii înaintea unui meci al orgoliilor cu FCSB. Rotaru are o rivalitate personală cu Gigi Becali, după ce acesta l-a făcut praf în urmă cu ceva timp. Nu s-a discutat şi despre bani, din simplul motiv că sistemul de premiere la Băluţă şi compania nu prevede prime de meci, ci doar prime şi bonusuri în funcţie de clasarea la finalul campionatului.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Unul dintre jucătorii transferaţi în această toamnă care reuşise prestaţii bune în primele partide disputate în tricoul “roş-albastru”, sârbul Bogdan Planic va lipsi la unul dintre cele mai importante jocuri ale sezonului. Antrenorul Nicolae Dică a dezvăluit că fundaşul nu va absenta doar la Craiova, ci şi la partida cu Hapoel Beer Sheva, din grupele Europa League.

CSU Craiova – FCSB LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Şefii Craiovei au organizat până în cel mai mic amănunt deplasarea la Severin pentru derby-ul CSU Craiova – FCSB. În comunicatul oficial de pe site-ul grupării oltene li se promite fanilor o „deplasare de vis”, cu o garnitură de tren care va sta doar la dispoziţia acestora, plus autobuze care îi vor transporta de la gara din Severin la stadion şi înapoi. Toată distracţia va fi la un preţ modic, de 10 lei de persoană.