Fotbal intern

CS Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș 2-0 în Liga 1 Betano! Mitriță de 3 puncte

19.12.2018 | 21:48
CS Universitatea Craiova  Gaz Metan Medias 20 in Liga 1 Betano Mitrita de 3 puncte

CS Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș a deschis runda cu numărul 21, partida fiind una extrem de interesantă. Oltenii s-au impus cu 2-0 prin dubla reușită de Alexandru Mitriță, care l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe George Țucudean. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

FINAL DE MECI – Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0, oaspeții evolând în inferioritate numerică din minutul 33, după eliminarea lui Fofana. Oltenii sunt acum la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj și la două de FCSB.

Min. 87 – Mitriță a transformat cu precizie penalty-ul pe care tot el l-a obținut după un fault al lui Diallo. VEZI AICI GOLUL

Min. 52 – Mitriță a deschis scorul cu un șut din lovitură liberă de la 25 de metri. Balonul a fost deviat decisiv de Fortes. VEZI AICI GOLUL

Min. 33 – Fofana, de la Gaz Metan Mediaș, primește al doilea galben, după un fault asupra lui Bărbuț, și este eliminat.

Min. 1 – Gaz Metan a făcut o greşeală uriaşă în apărare, dar oltenii nu au putut profita

START DE MECI


UPDATE, ora 19:12 / Se știu echipele de start.

U Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Tiago Ferreira, Bancu – Bărbuț, Mateiu, Cicâldău – Nuno Rocha, Mihăilă, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

Gaz Metan Mediaș: Pleşca – Diallo, Andre Pereira, M. Constantin, Trif – Fofana, I. Cristea – Ely, Ivanov, Chamed – Fortes. Antrenor: Mihai Teja.


Adversara, Gaz Metan Mediaș se află și ea printre performerele acestui sezon. Trupa lui Mihai Teja s-a reinventat și a adunat puncte frumoase într-o luptă care trebuie să o ducă în primele 6 formații la finalul sezonului regulat. O singură problemă ar putea avea Gaz Metan – în pauza competițională, mai mulți fotbaliști, pot pleca de la echipă.

CS Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, Live Video, ora 20.00! Iulian Lucian Cristea marcheaza golul victoriei in meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Gaz Metan din Medias, sambata 15 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Iulian Cristea a marcat golul victoriei împotriva Craiovei, în runda a 8-a

CS Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV

CS Universitatea Craiova vine la ora meciului cu Gaz Metan după derby-ul cu Dinamo. Oltenii au nevoie de puncte pentru a rămâne pe o poziție care să le dea șanse atunci când toate formațiile vor intra în play off sau play out. Pentru trupa italianului Devis Mangia lucrurile sunt cât se poate de clare. Șefii ar accepta și sezonul acesta un rezultat mai jos de titlu, dar anul viitor, oltenii par condamnați să lupte până în ultima clipă.

La Gaz Metan starea este ușor aparte. Formația a mers bine, însă dacă Gigi Becali își duce planul la final atunci medieșenii trebuie să schimbe din mers. Latifundiarul din Pipera a spus că și-ar dori mai mulți jucători de la Mediaș la FCSB. Iulian Cristea, fundașul central este primul pariu al patronului roș albaștrilor. Cristea este la un pas să devină jucătorul lui Nicolae Dică încă din această iarnă.

Liga 1 Betano LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

De altfel, patronul FCSB-ului, Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles deja cu un fundaș central care se va transfera cât de curând la echipă. Este vorba de un jucător pe care l-a ales chiar el. Așa cum a anunțat FANATIK, Iulian Cristea este jucătorul dorit de latifundiar.

Arcadie Zaporojanu spunea în urmă cu doar câteva zile că șansele jucătorului de a trece la FCSB sunt unele foarte mari. Între timp, negocierile între cele două părți au ajuns la o finalitate. Partida Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș se dispută miercuri, de la ora 20.00