A început “dubla” Craiova-Dinamo: “O să vadă ei atmosferă!”

CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Marian Popovici    Alex Bradescu   
în Stiri sportive
14/01/2018, 18:45
A început “dubla” Craiova-Dinamo: “O să vadă ei atmosferă!” CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA

CSU Craiova va avea adversar pe Dinamo în Cupa României. Andrei Burlacu, revelaţia oltenilor din aceeastă primă parte a campionatului, dezvăluie că toţi jucătorii s-au bucurat când au aflat că vor juca cu marea rivală în sferturile competiţiei, mai ales că partida de va disputa pe “noul Oblemenco”. 

“Vom avea 30 de mii de olteni în spate în Cupă cu Dinamo. Sperăm să fim la capacitate maximă. Ne-am bucurat toţi când am auzit că vom juca împotriva lui Dinamo. Să vadă şi ei ce atmosferă e în Bănie!”, a spus Burlacu în cantonamentul din Antalya al Craiovei. 

CSU Craiova spune că se bate de la egal la egal cu FCSB şi CFR

Craiova a pierdut primul amical al iernii, contra nemţilor de Liga a treia de la Meppen (2-4), iar Burlacu a reuşit să marcheze un gol superb chiar sub ochii secundului de la echipa naţională, Jerry Gane. “Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, profit de fiecare ocazie şi vreau goluri. Obiectivul meu e să ajung la echipa naţională, depinde numai de bine. Sunt convins că va veni şi convocarea”, spune atacantul oltenilor. 

Oltenii nu-şi fac griji în ceea ce priveşte rezultatul din amical. “Au fost mulţi jucători de la echipa a doua în repriza secundă, încercăm să ne omogenizăm”, a fost explicaţia tânărului de 21 de ani, care mai afirmă că alb-albaştrii se vor lupta pentru câştigarea titlului: “Eu zic că ne batem la campionat, de la egal la egal cu FCSB şi CFR Cluj.”

 

Închide ×