Fotbal intern

VIDEO. Craiova – Slavia 0-4. Deschidere amară! Umilinţă pentru olteni!

Sărbătoare în Bănie cu ocazia partidei CSU Craiova - Slavia Praga! S-a inaugurat noul "Ion Oblemenco", o "bijuterie" de care suporterii olteni sunt mai mult decât mândri.
10.11.2017 | 17:22
VIDEO Craiova  Slavia 04 Deschidere amara Umilinta pentru olteni
ADVERTISEMENT
Craiova s-a temut degeaba de ideea de a-şi inaugura noua arenă cu FCSB. Calcul simplu: cu roş-albaştrii, diferenţa a fost doar de trei goluri, cu Slavia, a fost de patru. Oltenii au arătat surprinzător de slab, însă, rămân cu ideea că, până la urmă, principala atracţie a serii a fost arena, nu jocul lui Gustavo sau Mitriţă. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
 
După câţiva ani de aşteptare, a venit şi ziua ce mare pentru fotbalul din Oltenia! Noul stadion “Ion Oblemenco”, “bijuteria” din Bănie, va fi inaugurat, cu ocazia unui meci amical cu Slavia Praga. Nu e chiar adversarul aşteptat de pretenţioşii spectatori craioveni, dar se anunţă o afluenţă ca în zilele bune, de circa 30.000 de suporteri. Vezi video cu inagurarea şi meciul! (sursa TVR 1)
Oficialii CSU Craiova se minunară deja când văzură cozile imense de la casele de bilete, nu mai puţin de 8.000 de abonamente pentru noua arenă şi alte 18.000 de bilete fiind vândute dintr-un foc la meciul cu formaţia din Cehia, de pe viitoare “Arenă a leilor”, nume anunţat deja de preşedintele Marcel Popescu.
VIDEO cu artificiile de la inaugurare aici (sursa – facebook CSU Craiova)
Sărbătoare în Bănie la CSU Craiova – Slavia Praga LIVE STREAM
 
“Cel mai probabil, partida se va desfăşura cu casa închisă! Biletele s-au vândut la foc automat şi le mulţumim suporterilor noştri că sunt alături de noi la cel mai important eveniment din ultimii ani. Vineri e o zi mare. Nu e doar un meci, nu e doar deschiderea unui stadion, ci o sărbătoare a tuturor celor cu sufletul alb-albastru, una de care sperăm să ne bucurăm împreună, cu aceeaşi «joie de vivre» la care nici francezii nu se pricep atât de bine ca oltenii”, au declarat conducătorii CSU Craiova.
 
În afara amicalului CSU Craiova – Slavia Praga, care va începe la ora 20:00, organizatorii au mai pregătit şi alte surprize pentru fani. Cu aproximativ două ore şi jumătate înaintea startului, va avea loc un spectacol susţinut de artişti cu “alb-albastru” în suflet, precum Tudor Gheorghe, caricaturistul Gogu Neagoe, Cristi Minculescu, Andrei Păunescu şi Mihai Bobonete.