Sport

EXCLUSIV / CSU Craiova pregăteşte lovitura de GRAŢIE pentru Mititelu! Îi iau PERLA

CSU Craiova vrea să-i dea lovitura de graţie lui Adrian Mititelu şi să-l transfere pe Florin Costea. Fostul jucător al CFR-ului este liber de contract după ce şi-a încheiat conturile cu...
14.06.2015 | 16:31
EXCLUSIV  CSU Craiova pregateste lovitura de GRATIE pentru Mititelu Ii iau PERLA

CSU Craiova vrea să-i dea lovitura de graţie lui Adrian Mititelu şi să-l transfere pe Florin Costea. Fostul jucător al CFR-ului este liber de contract după ce şi-a încheiat conturile cu gruparea din Rusia, Arsenal Tula.

Sorin Cîrţu vrea să-l aducă pe Florin Costea la CSU Craiova şi a avut deja mai multe discuţii telefonICE cu jucătorul. Antrenorul oltenilor încearcă să-l convingă pe „Cioară” să accepte oferta şi să imbrace tricoul celor de la CSU.

BRANDAN FACUT PRAF DE OLTENI DUPA CE A SEMNAT CU ASA! “NU ARE CARACTER!!!”

”Sorin Cîrţu îl sună zilnic pe Florin Costea, încearcă să-l convingă să se transfere la CSU. Jucătorul nu este încă hotărît dacă îl va trăda sau nu pe Mititelu”, a povestit un apropiat al lui Costea pentru FANATIK.RO.

Florin Costea a fost favoritul lui Adrian Mititelu în perioada cînd FC U Craiova era în prima ligă. De ziua lui Costea, fostul său patron i-a transmis un mesaj prin care a recunoscut că este vinovat pentru reculul acestuia în carieră.

PERLA LUI DINAMO, BATJOCORITA DE CONDUCERE!!! I-AU LUAT CASA SI MASINA CA SA IL FACA SA PLECE!!!

„Faptul că Florin nu a jucat în Europa la o echipă mare este în exclusivitate vina mea. Într-un fel, i-am luat şansa unei cariere superioare acestui fotbalist. În anii 2008-2009, cel puţin 4,5 cluburi mari din Europa l-au dorit. Regret enorm că i-am răpit şansa de a juca la un club mare din Europa”, a fost mesajul lui Mititelu

Marinescu, aproape de Craiova

CSU Craiova caută să se întărească pentru sezonul viitor şi vrea să-l transfere pe căpitanul ploieştenilor, Laurenţiu Marinescu. Fotbalistul prahovean este dorit de Sorin Cîrţu, care a lucrat cu mijlocaşul prahovean la Steaua. Petrolul este dispus să se despartă Marinescu, dacă jucătorul va trebui să renunţe la banii pe care îi are de primit.

SUPER REVENIRE IN LIGA 1!!! TRANSFER DE SENZATIE IN LIGA 1! A RENUNTAT LA GERMANIA PENTRU A JUCA IN CUPELE EUROPENE!!!

 

“Laurenţiu este pe lista celor de la CSU. Conducerea se gîndeşte să-l lase să plece dacă va renunţa la restanţele financiare”, a povestit un apropiat al ploieştenilor.

47 de goluri a marcat Florin Costea pentru Universitatea Craiova