Simona Halep

CTP acuză lozincile anti-PSD de la Montreal! “Dacă aş fi fost acolo…”

13.08.2018 | 09:24
CTP acuza lozincile antiPSD de la Montreal Daca as fi fost acolo
ADVERTISEMENT

CTP acuză lozincile anti-PSD de la Montreal! Jurnalistul, aprig contestatar al actualului Guvern nu s-a arătat însă deloc de acord cu ceea ce s-a întâmplat în finala câștigată de Simona Halep la Montreal. Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri atitudinea celor care au strigat lozincile împotriva partidului de guvernământ.

„Simona Halep îşi trăieşte legenda. Spuneam după Roland Garros că Simona a devenit dintr-o mare jucătoare o legendă a tenisului. Aşa arată o legendă vie. O jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă aş fi fost acolo muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine. Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale” a declarat Cristian Tudor Popescu

ADVERTISEMENT

CTP acuză lozincile anti-PSD de la Montreal!

Mai mult de atât, jurnalistul a precizat că singura deranjată în arenă de acele lozinci a fost chiar Simona Halep

„Acel gunoi, gunoiul ăla cu ochi se numeşte român. Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. În general au fost nişte insi cu voci de alcolişti pe acolo. Unul s-a trezit să zbiere: bate-o, mă!, când servea Simona. Săraca a făcut semn: termin’, domnule, odată!. Dobitocul ăla nu îşi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, că nu ştie româneşte”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

Finală epică la Montreal

Simona Halep a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6, 3-6, 6-4. La finalul meciului, Simona Halep a avut un mesaj dur pentru  românii ce-au înjurat PSD în tribune în timpul meciului: “Am două vorbe să vă spun!”

Simona Halep, mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune

În debutul meciului, între două puncte, într-un moment de linişte s-au auzit din tribune scandări cu trimitere la situaţia politică din România. Arbitrul de scaun a reacționat și a cerut ca spectatorii să îi permită lui Stephens să servească. Pentru Simona Halep este al 19-lea turneu al carierei şi al 3-lea din acest an după cele de la Shenzen şi de la Roland Garros. Este pentru a doua oară când Simona Halep se impune la Montreal după 2016.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după meci s-a aflat și cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep. Este vorba de un cetățean stabilit în Canada de mai bine de 20 de ani, unde desfășoară afaceri în construcții, Deşi este căsătorit cu o canadiancă, iar copiii săi sunt născuţi la Montreal, urmăreşte atent evenimentele din ţară, fiind un aprig contestatar al regimului politic din România. Ulterior şi alţi români din tribună au scandat împotriva partidului aflat la guvernare în România